Hur du tar Betain Hydroklorid tabletter

Enligt National Library of Medicine, "Betaine Hydrochloride bidrar till magsyra i kroppen. Betain hydroklorid är en matsmältningen och kan användas för att främja enzymatisk nedbrytning." Men de går också att säga, "har Dessa uttalanden inte utvärderats av Food and Drug Administration. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Rådfråga din sjukvårdspersonal innan du tar något kosttillskott."

Instruktioner

Hur du tar Betain Hydroklorid tabletter

•  Tillverkarens föreslagna användningen av Betain hydroklorid rekommenderar att vuxna tar en tablett i början av varje måltid. Dock kan din läkare rekommendera en annan dosering beroende på din ålder, hälsa och tidigare sjukdomar. En t400mg tablett av Betain hydrochloride innehåller motsvarande 95 mg saltsyra.

•  Ta bara betainhydroklorid tabletter från en flaska som har en säker tätning under locket. Flaskor utan denna typ av tätning kan vara inaktuella eller osäkert för konsumtion. Kvinnor som är eller kan bli gravida ska rådgöra med sin läkare innan du börjar en dagligen.

•  Ta inte Betain hydroklorid tabletter om du har en tolvfingertarmen eller magsår, eller har en allergi mot någon av ingredienserna. Som framgår av ingrediensen faktablad, de 400 mg Betaine HCL tabletter från PhysioLogics innehåller: "Cellulosa (Plant Origin), dikalciumfosfat, Croscarmellose, Silica, vegetabiliskt magnesiumstearat, cellulosa Coating." Produkten innehåller inte och är säkra för människor med känslighet för: ". Jäst, vete, mjölk eller mjölkderivat, laktos, socker, konserveringsmedel, soja, konstgjorda färg och artificiell smak" Det är mindre än 5 mg natrium per portion.

•  Du kan ta betainhydroklorid tabletter som marknadsförs under ett annat namn. Rxlist.com anges att följande är andra namn Betain hydroklorid är känd av: "Betain, Betain HCI, Betaine Saltsyra, Trimethylglycine, Trimethylglycine klorid, TMG (trimetylglycin)", oxyneurine och glycinbetain.

•  Kapslar och tabletter är vägen att ta Betain hydroklorid. Doser på 400, 500 och 600 mg är vanliga. För närvarande finns ingen flytande form av Betain hydroklorid tillgänglig för dem som inte tål piller. För att inta i en vätskeform, öppna kapseln och fullständigt upplösa den i vatten, mjölk eller juice. Förvara inte Betain hydrokloridlösning, ta det omedelbart och kassera som inte förbrukas. Som rekommenderas av Florahealth.com, "det ska inte användas om pulvret inte löses upp helt eller ger en färgad lösning."