Hur du tar Bee Pollen Pulver

Bee pollen förebådas av vissa naturliga hälsoexperter som den perfekta maten. Denna mycket näringsrika pulver innehåller lättsmälta proteiner och är så rik på vitaminer och mineraler, har det sagts att man kan leva ett hälsosamt liv inges bipollen ensam under en lång tid. Det sägs att föryngra och återställa kroppen, ge energi, bekämpa cancer och till och med hjälpa till att lindra eller eliminera allergier. Innan du lägger bipollen till din diet, se till att du förstår de säkra doser för att undvika en potentiell allergisk reaktion.

Instruktioner

•  Mät upp halv till 1 tsk. bipollen. Vissa människor upplever allergiska reaktioner på bipollen, så det är viktigt att börja smått och bygga din dos.

•  Ta bipollen pulver 20 till 30 minuter innan din frukost. Ta det inte med varma drycker som kaffe eller te, eftersom värmen kan skada några av de helande egenskaperna hos bipollen.

•  Öka din bipollen dosen med 3 granulat var 3 till 4 dagar tills du har nått en dos av allt från 1 tsk. till 1 msk. Det belopp du tar kommer att avgöra din reaktion på pollen, dina symtom och din kostbehov.

•  Ge barn bipollen pulver på samma sätt, med början med en dos på bara 3 granuler före frukost. Öka barnets dosering med 1 granulat med några dagars mellanrum och titta på barnet noga för reaktioner. Barn bör inte ta mer än 1/2 tsk. varje dag.

•  Blanda bipollen med vätska, såsom smakrik juice, om barn eller vuxna har svårt att svälja pulvret, eller inte gillar smaken. Kontrollera att vätskan är rumstemperatur eller svalare.

Tips

  • Affär bipollen i kylskåp eller frys för att bevara dess näringsvärde och förlänga dess hållbarhet.
  • Börja alltid din dos av bipollen ut små och bygga. Med stora mängder på en gång kan orsaka allvarliga allergiska reaktioner.