Hur Detox Warfarin Av hjärnan och kroppen

Warfarin är ett blodförtunnande medel som används för att förhindra blodproppar. Det fungerar över tiden genom att blockera K-vitamin behandling, som orsakar vissa proteiner i blodet som är väsentliga för blodproppar. En av farorna med warfarin, är dock att det kan ta lång tid att tas bort från hjärnan och kroppen, vilket kan leda till kraftig blödning. Warfarin detox är oftast görs genom att försöka motverka effekterna av warfarin.

Instruktioner

•  Sluta ta warfarin. Warfarin är ett läkemedel som hindrar levern från att göra vissa proteiner som är viktiga för blodproppar. Med tiden kommer levern naturligt bryter ner warfarin, vilket gör att den tas bort från din hjärna och kropp. Denna process kommer att ta flera dagar att slutföra.

•  Ta oral vitamin K. Eftersom warfarin blockerar kroppens förmåga att använda K-vitamin för att göra vissa proteiner, med extra nivåer av vitamin K kommer att bidra till att vända effekterna av warfarin i hjärnan och kroppen. Denna process kommer att ta cirka 24 timmar.

•  Ta emot intravenöst vitamin K. Detta kommer att motverka effekterna av warfarin mycket snabbare, och tar bara några timmar.

•  Byt ut koagulationsproteiner. Detta kommer snabbare motverka effekterna av warfarin.

•  Sätt tillbaka koagulationsproteiner och få intravenös vitamin K. Detta kommer inte bara återställa blodets koagulationsproteiner men det kommer också att stimulera levern, vilket orsakar en snabb detox från warfarin.