Hur Detox Nickel från kroppen

Tungmetallförgiftning kan orsaka många olika sjukdomar såsom cancer, hormonell obalans, neurologiska störningar, depression, allergier och mycket mer. Nickel är en vanlig metall, som kan orsaka många av dessa problem. Om du har varit utsatt för stora mängder nickel, och tror att det påverkar din hälsa, är det viktigt att vidta lämpliga åtgärder för att få tillbaka din kropp i balans. Överexponering för nickel är oftast orsakas av den frekventa användningen av mobiltelefoner och handdatorer, eller bär ett smycke som innehåller nickel för en längre tid. Om vatten inte filtreras på rätt sätt, kan den fortfarande innehålla små spår av nickel, även när det är fastställt säker för konsumtion. Använd denna enkla recept gjorda med föremål hittades på din lokala livsmedelsbutik för att skapa en blandning som hjälper detox din kropp och hålla dig vid god hälsa.

Instruktioner

•  Blanda koriander och linfröolja tillsammans i en mixer tills koriander är helt hackad. Blanda i resten av ingredienserna tills den bildar en pastaliknande spridning.

•  Förvara pastan i mörka glasburkar för att förhindra solexponering, vilket gör att ingredienserna förlora näringsämnen och går dåligt snabbare.

•  Fördela pesto blandningen på bröd, rostat bröd, potatis eller ens pasta. Inte bara är det bra för dig, men det smakar bra också, och kan ge smak till nästan varje måltid. Endast 2 tsk per dag är tillräckligt för att frigöra tungmetaller från kroppen genom urinering.

•  Fortsätt att äta 2 tsk av denna blandning i en månad för att faktiskt se och känna fördelarna för din kropp. Oavsett om du gör detta för att detox från nickel och andra tungmetaller, eller bara för att hålla kroppen vid god hälsa, är det ett utmärkt blandning som är full av vitaminer och mycket lätt att göra.