Hur Detox Arsenik från kroppen

Arsenik anses vara en tungmetall. Arsenik finns i många ofta använda objekt, till exempel hushållsfärger, vissa bekämpningsmedel och har hittats i vattenförsörjningen i hela världen. Exponering för arsenik kan påverka den mänskliga kroppen och skapa en mängd olika hälsorelaterade problem.

Instruktioner

Hur Detox Arsenik från kroppen

•  Ät svavelrika livsmedel som ägg, vitlök, lök, fågel och ägg, fisk, bönor och baljväxter. Svavel skyddar cellerna från effekterna av gifter och det bidrar till bildandet av galla. Din vårdgivare kan guida dig med hur mycket svavel för att lägga till din diet eftersom mängder som krävs varierar beroende på din nivå av toxin (er).

.

•  Ät fiber rika livsmedel (25 -35mgs av fiber per dag är perfekt). Fiber stöd i avgiftning eftersom toxiner kommer att följa fiber och elimineras som avfall. Grönsaker och frukt ger stora källor till fiber.

•  Försök kelatbildande läkemedel. Kelering terapi hjälper till att ta bort arsenik från kroppen genom att ta tag toxinet och ta bort det som avfall. Kelatbildande läkemedel bör innehålla alfalfa, vitlök, fiber, Turin och selen och DMSA. Dosering är beroende av enskilda produkter, så läs etiketten för korrekt doseringsrekommendationer.

•  Ta tillägget Alfaliponsyra, som hjälper att stärka immunförsvaret, som kan hjälpa till i den övergripande processen för avgiftning. Även om det inte finns någon RDA för alfaliponsyra, 50 mg två gånger dagligen har visat sig bidra till att förbättra immunförsvaret.

•  Gå till din hälsokostaffär och köpa en Liptropic formel. (Lipotropic forumlas förbättra leverfunktionen). Formeln bör ha kolin, metionin och glutation. Dosering är beroende av enskilda produkter, så läs etiketten för korrekt doseringsrekommendationer.

Tips

  • När du gör en tungmetall detox, är det bäst att vara på inrådan av sjukvårdspersonal, eftersom de bäst kan hjälpa dig i rätt doser och riktlinjer. Drick mer vatten under en detox, 6-8 glas om dagen
  • Undvik detox plan som tyder på att fasta, om du inte är under uppsikt av en hälsa är leverantör