Hur Break Up Chest Trängsel

Om den inte behandlas, är bröstet trängsel en jobbig sjukdom som kan orsaka långvariga besvär. Symtomen omfattar en rinnande näsa, hosta, halsont och överproduktion av slem. Det finns två typer av behandlingar för att bryta upp bröstet trängsel - over-the-counter mediciner och alla naturliga huskurer. Naturläkemedel är lättare att förbereda och mer budget-vänlig. Du kommer snart att upptäcka hur lätt det är att effektivt behandla bröstet trängsel med enbart naturliga ingredienser.

Instruktioner

•  Ät kryddstark mat. Kryddor är kända för att snabbt lösa upp slem i lungorna. Ingredienserna i indisk mat innehåller en generös mängd chilipeppar kända för att omedelbart mjuka upp lung tubuli, tvingar slem sekret ur lungorna.

•  Drick ananasjuice. Denna juice innehåller en hög mängd av vitamin C, ett enzym känt för att bryta ner slem. Du kan köpa ananasjuice på din lokala hälsokostaffär. Köp inte konserverad ananas, eftersom C-vitamin enzymerna fastnar på metallen. Leta efter typ flaska.

•  Drink vitlök och ingefära te. Detta te rensar bröstet trängsel genom att lossa slemhinnorna och beläggning halsen så att du kan hosta mer effektivt. Förbered genom skärning av lika mängder av ingefära och vitlök och släppa in i en kopp med kokande vatten. Rör om och drick.

•  Massera bröstet med gurkmeja pulver som har läkande egenskaper. Gnugga en generös mängd av gurkmeja pulver på bröstet kan behandla bröst trängsel och hjälper dig att andas lätt. Du hittar den i din lokala mataffär.

•  Andas eukalyptus ångor. Tillsätt några droppar eukalyptus olja i en skål med kokande vatten. Ställ skålen på ett bord och luta sig över det med ögonen stängda. Täck huvudet med en handduk och andas in ångan i 30 minuter.

Tips

  • Konsultera en läkare om du får feber. En feber innebär att du har en bakteriell eller virusinfektion som behöver omedelbar behandling.