Hur bota Mrsa Naturligt

MRSA-infektion är en bakteriell stafylokock-infektion. Under de senaste åren har mycket skrivits om MRSA, som är en fördjupning oro bland läkare på grund av det sätt som det sprider sig snabbt i sjukhusmiljö, sjukhem, dialyscentraler och andra platser där det finns människor med försvagat immunsystem. Det är en stam av Staph infektion som är resistent mot antibiotika som vanligen behandlar sådana bakteriella infektioner. MRSA kan vara dödlig. Även den alternativa penicillin som sjukhusen använder för att behandla MRSA är mindre effektivt än det brukade vara. Vissa människor och även en del läkare har vänt sig till naturliga botemedel för att behandla MRSA och framgångar har rapporterats.

Instruktioner

Härdning MRSA Naturligt

•  Hitta en läkare som är öppen för att använda naturliga botemedel för behandling av MRSA. MRSA kan vara dödlig, så det är bäst att använda alla behandlingar som är tillgängliga för behandling av MRSA. Men när ett fall av MRSA verkar resistenta mot de alternativa antibiotika som används för att behandla den (vancomycin), är det viktigt att arbeta med en läkare som är öppen för att kombinera den fortsatta användningen av de alternativa antibiotika med naturliga behandlingar.

•  Gör en gammaldags grötomslag för att sätta på en MRSA-orsakade koka eller hudutslag, antingen efter en läkare lansar utbrott eller i förväg. Lägg de kompresser på den, ändra dem ofta. Några förslag på ingredienser som MRSA-drabbade har haft framgång med är: havregryn och bakpulver; väteperoxid och trollhassel; varma kompresser och Manuka honung.

•  Använd eteriska oljor för att behandla MRSA hudinfektioner. Det finns en växande mängd bevis som tyder på att tillämpningen av eteriska oljor till hudinfektioner orsakade av MRSA-bakterien kan vara till hjälp för att bota MRSA. Tea tree olja har visats av forskning vara särskilt effektiv vid behandling av MRSA-orsakade hudutslag och infektioner.

•  Diet är viktigt i kampen mot MRSA. Tumeric tros vara särskilt effektiv i att förstöra MRSA-bakterien. En del människor tror att kött och fisk innehåller heme järn som orsakar MRSA bakterier att bryta ut. De rapporterar att MRSA är botad när de tar bort dessa livsmedel från kosten. Likaså är vitt socker tros av många människor för att "mata" MRSA-bakterien och eliminera det från sin kost med utmärkta resultat.

•  Drick kefir. Kefir är en odlad dryck gjord av komjölk, get eller fårmjölk. Många MRSA-patienter rapporterar betydande förbättringar i deras tillstånd när de börjar dricka det.

•  Se till att det finns gott om magnesium i kosten. Magnesium tros vara effektiva i kampen mot MRSA-bakterien. Bra källor till magnesium är pumpa och squashfrön kärnor, spenat, paranötter, kli spannmål, hälleflundra, quinoa, mandel och sojabönor.

•  Var extra försiktig med hygien. MRSA-bakterier kan inte passera när kläderna är väl tvättas, är rätter väl rengjorda och händer är väl tvättas.