Hur bota Kronisk utmattning och trötthet

Om du lider av kronisk utmattning och eller extrem trötthet speciellt under vinterhalvåret då det är mycket möjligt att du faktiskt kan ha en D-vitaminbrist.

Några av symtomen vid D-vitaminbrist är extrem trötthet, huvudvärk,
dimmig tänkande, värk i kroppen, och sänkt immunitet resulterar i täta sjukdom.

Följande artikel om hur man kan bota kronisk utmattning och trötthet med hjälp av vitamin d. Hjälper dig att ta reda på om en D-vitaminbrist som orsakar din trötthet. Och i så fall vad man kan göra för att få få lite lättnad från den.

Instruktioner

•  Skaffa en check-up och har dina D-vitaminnivåer kontrolleras. En studie säger att 75% av alla amerikaner har brist på vitamin d. Så det är mycket troligt att du kommer att dyka upp som bristfällig.

•  Ta upp till 40 IE vitamin D3 varje dag för varje kilo kroppsvikt. Du kommer troligen se en stor ökning av energinivåer inom ett par veckor.

•  Ät mat som innehåller vitamin d. Shiitakesvamp och kallt vatten fisk som tonfisk, lax och hälleflundra är alla bra val.

•  Få utanför och njuta av solen. I de flesta fall 15 minuter av solsken om dagen är allt som du behöver för att optimera dina D-vitaminnivåer. Och minska dina symtom på trötthet.