Hur bota ADD Symptom Naturligt

Även om det inte finns något botemedel mot ADD eller ADHD, det finns behandlingar som avsevärt kan minska eller till och med bota ADD symptom utan biverkningar för vissa människor. Att använda naturliga behandlingar för att bota ADHD-symtom kan tillåta dig att undvika biverkningar av läkemedel läkemedel inklusive viktminskning eller viktökning, sömnstörningar och även hallucinationer. Många av dessa naturliga behandlingar för ADD är säkra för både barn och vuxna och kan användas tillsammans med läkemedels mediciner om det behövs.

Instruktioner

•  Börja med diet. Kostförändringar kan förbättra eller bota ADD symptom naturligt för vissa människor. Diet alternativ som har varit framgångsrika inkluderar Feingold dieten som eliminerar tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen; en glutenfri, kasein-fri diet eliminerar både vete och mejeriprodukter; och dieter som undviker specifika födoämnesallergier. Att hålla en mat dagbok kan tillåta dig att känna igen samband mellan beteende och födointag.

•  Motion minst en timme om dagen. En hel timme av intensiv aktivitet kan ge många människor med ADD med ökat fokus och koncentration. Experimentera med att utöva på morgonen eller kvällen för att se vilket som fungerar bäst.

•  Ta en god kvalitet Omega-3 tillskott. Fiskolja är den vanligaste källan för omega-3-fettsyror. Dessa kritiska hjärnbyggkomponenter är en av de mest framgångsrika behandlingar för ADD och kan även bota ADD symptom naturligt i vissa människor. Besök en välskött hälsokostaffär och be om varumärkes rekommendationer.

•  Drick ditt kaffe. Koffein är en naturligt förekommande stimulerande och kan lugnande och avkopplande för personer med ADD. Undvik koffein alternativ som innehåller mycket socker eller konstgjorda sötningsmedel. Svart kaffe eller te är bra val, som finns över disk koffeintabletter.

•  Få tillräcklig vila. Sömnsvårigheter går ofta hand i hand med ADD och ADHD. Även läkemedel kan behandla dessa frågor, kan några naturliga kosttillskott också vara till hjälp. Melatonin kan hjälpa vissa människor med en god natts sömn och är allmänt anses säkra. En naturlig kalcium och magnesium tillägg kan också hjälpa till med sömnstörningar och kan bota ADD symptom, bland annat rastlöshet.

Tips

  • Medan vila, motion och en hälsosam kost är lämpliga för alla, behöver kontakta läkare innan du gör plötsliga kost eller livsstilsförändringar.