Hur att kontrollera Tics Från Tourettes syndrom

Tourettes syndrom kan vara en påfrestning för en individs liv. De tics i samband med syndromet kan vara extremt socialt begränsande, pinsamt, och allt krävande. Att hitta effektiva behandlingar för tics kan vara uttömmande och tar lite letande att hitta en som fungerar. Lär dig att hjälpa till att kontrollera tics från Tourettes syndrom och hitta en fungerande behandlingsmetod som hjälper patienten att återfå kontrollen över okontrollerbara beteenden.

Instruktioner

•  lär Först om olika typer av tics som kan påverka en individ. Vet de fyra grundläggande tiska kategorier: enkla motoriska tics, komplexa motoriska tics, enkla phonic tics och komplexa vokala tics.

•  Bedöm hur allvarliga tics i individen och avgöra hur negativt tics påverkar den känslomässiga och sociala välbefinnande på personen. Inse att farmakologiska, beteendemässiga och psykologiska interventionsstrategier är tillgängliga för behandling tiska symptom.

•  Observera att inga mediciner är särskilt utformade för att behandla ticstömingar. Men vissa antipsykotika, neuroleptika och antidepressiva är framgångsrika vid behandling av vissa svåra fall av tics. Du bör diskutera de negativa och positiva aspekter medicinska ingrepp med en läkare. Se till kan hanteras svårighetsgraden av tics endast med medicinska ingrepp innan du väljer detta alternativ på grund av de negativa biverkningar.

•  Meet med en kognitiv beteendeterapeut som är väl insatt i hanteringen Tourettes syndrom och tic oordning. Diskutera möjliga alternativet för kognitiv ingripande, eftersom det är oftast ganska effektiva för att stävja många tiska störningar. Ge kognitiv terapi i minst 6 månader för att se betydande positiva effekter. Ta ofta inventering av de psykologiska och sociala funktion person som lider av tics.

•  Prova olika alternativa lösningar, såsom biofeedback och neurofeedback terapi. Många medicinska forskare studerar alternativa lösningar för eventuella botemedel. Dietary och växtbaserade kosttillskott, och även låga doser av marijuana, verkar vara effektiva i mild tiska symptom. I vissa Tourettes fall kan patienter hitta olika ADD och ADHD behandlingsmetoder, som Ritalin, för att vara till nytta.

Tips

  • Läs psykologi och medicinsk news på nätet efter de senaste behandlingar i styrning tic oordning; forskare upptäcker ofta nya och lovande interventionsformer.
  • Hos barn är Clondine något effektivt för att kontrollera måttliga tics, men har olika biverkningar som bör diskuteras med en barnläkare.
  • Börja inte en medicinsk behandling av tic syndrom innan vi diskuterar möjliga alternativ med en läkare. Biverkningarna kan ibland vara svårare än tics själva.