Hur att dra nytta av gröna bananer för hem rättsmedel

Bananen är som ingen annan frukt. Det är faktiskt frukten av en jätte ört. Varje gäng bananer kan vara upp till fjorton bananer och vikt upp till 100 pounds. Både huden och inre delen av banan kan ätas råa eller kokta. Vanligen säljs medan de fortfarande är gröna, det finns nya bevis att äta gröna bananer har hälsofördelar.

Instruktioner

•  Lägg gröna bananer till din viktminskning diet. Det växande intresset för gröna bananer beror främst på deras förmåga hjälpa kroppen att bränna fett och slog hungern. Gröna bananer har en typ av kostfiber som hjälper kroppen känna sig nöjd när det bränner fett.

•  Ät gröna bananer som en källa till lågt kaloriinnehåll kolhydrater för diabetiker. Det är svårt för diabetiker att få tillräckligt med kolhydrater utan att gå upp i vikt. Gröna bananer är höga i kalium, vilket ger en energikick, men är lägre i kalorier än andra komplexa kolhydrater.

•  Använd gröna bananer som en källa till välgörande "fiber." Gröna bananer innehåller kortkedjiga fettsyror (SCFA), som är svårsmälta för människor. Detta är mycket fördelaktigt, eftersom de osmältbara delarna av banan passerar genom magen och nedre tarmen och gynna tjocktarmen eller kolon. Efter lösliga och olösliga fibrer, är SCFAs tänkt som den "tredje" fiber.

•  Lindra symtom på shigellos, en barnsjukdom som är vanligt under sommarmånaderna. Sjukdomen orsakas av bakterien Shigella, som infekterar tarmkanalen och orsakar kräkningar och diarré. Det finns ett ökande vetenskapligt intresse på effekten av gröna bananer på diarré. En studie visade att konsumtionen av mogna gröna bananer minskat dramatiskt nivåer av slem och blod i avföringen.

•  förebygga tjocktarmscancer med gröna bananer. Eftersom kortsiktiga fettsyror passerar genom magen och tunntarmen, de stimulerar kolon blodflödet och vätska och elektrolyt intag. Den roll som SCFA spel i närande vävnader i kolon förhindrar aktivt cancer genom att främja normal tillväxt och differentiering av celler.