Huntington's Disease Symptomen Child

Ziekte van Huntington is een erfelijke ziekte die de hersenen zenuwcellen sterven gedurende een tijdsperiode. Meestal is de ziekte volwassenen treft. Echter, ongeveer 10 procent van de ziekte van Huntington lijden individuen jonger dan 20. De ziektesymptomen jeugdige Huntington zijn moeilijk te detecteren eerste, maar meer op de voorgrond in de tijd. In het algemeen, de eerdere symptomen, de snelle vooruitgang van de ziekte. Er is geen genezing voor de ziekte van Huntington; evenwel medicijnen symptomen te verminderen.

Vroege symptomen

Veel kinderen met juveniele ziekte van Huntington geen prominente symptomen voor de eerste paar jaar van hun leven te geven. De eerste symptomen van de ziekte van Huntington verschijnen vaak tijdens de eerste schooljaren en omvatten verslechtering handschrift en problemen met het leren van nieuwe vaardigheden. Ook kunnen kinderen met Huntington meer onhandig geworden en bewegen langzamer naarmate de tijd verstrijkt. Sommigen kunnen tremoren of spiertrekkingen ervaart.

Wijzigingen

Ouders van kinderen met de ziekte van Huntington hebben opgemerkt dat veel symptomen van de ziekte juveniele Huntington betrekking op veranderingen. Kinderen met deze ziekte kunnen merkbare veranderingen in de persoonlijkheid hebben. Ook kunnen ze nieuwe en verschillende gedragingen tonen. Deze kinderen kunnen veranderingen in spraak en taalvaardigheid ervaren.

Zwakzinnigheid

Ziekte van Huntington veroorzaakt dementie. Dementie is de langzame, gestage verlies van mentaal functioneren. Dementie kan veranderingen in de persoonlijkheid en frustratie veroorzaken. Kinderen zullen nog steeds proberen om activiteiten die zij waren ooit kunnen doen voordat de ziekte te doen en zullen boos worden wanneer ze niet in staat om deze activiteiten te voltooien.

Bewegingsproblemen en convulsies

Juveniele ziekte van Huntington veroorzaakt kinderen bewegingsproblemen ervaren. Neurologische schade veroorzaakt problemen, zoals moeilijkheden bij het slikken, moeite met spreken en spierstijfheid.

Ongeveer 30 procent van alle kinderen met de ziekte van Huntington ervaring aanvallen op een regelmatige basis. Deze aanvallen worden meestal gegeneraliseerde tonisch-clonische aanvallen die ervoor zorgen dat het kind het bewustzijn te verliezen.

Behandeling

Volgens vereniging van Huntington, kunnen geneesmiddelen en behandelingen niet vertragen de progressie van de ziekte van Huntington. Dus het doel van de behandeling is om de symptomen te verlichten. Sommige behandelingen die gunstig kan zijn, zijn ergotherapie, fysiotherapie en logopedie. Sommige medicijnen kunnen worden gebruikt om gespannen spieren los te maken en spasmen te verminderen.