Human Growth Hormone Sikkerhed

I øjeblikket, humant væksthormon (hGH) er tilgængelig på to måder: injektioner fra en læge eller i kosttilskud. Mens du bruger injicerbar form af hGH har vist sig at have fordele i mennesker med vækstforstyrrelser, har en undersøgelse offentliggjort i Journal of American Medical Association viser, at hGH har også betydelige risici.

Humant væksthormon

Humant væksthormon fremmer cellevækst og reproduktion samt regenerering i mennesker og dyr. Det er en aminosyre, en enkelt kæde polypeptid hormon, der er lagret og secerneres af hypofysen. HGH anvendes i medicinske behandlinger er en syntetisk version af hormonet.

Medicinske anvendelser

Humant væksthormon er blevet godkendt af Food & Drug Administration til behandling af vækstforstyrrelser hos børn og voksne med væksthormonmangel. Det har også vist sig at være effektive til at bremse spild af muskelmasse i mennesker med AIDS. Men nogle læger fremmer hGH-injektioner til patienter som en anti-aging afhjælpe og / eller for vægttab. Denne anvendelse af hGH er strengt forbudt af FDA og er en lovovertrædelse kan straffes med op til fem års fængsel og en bøde $ 250,000. Dette gælder også for læger anvender hGH hjælpe sportsfolk forbedre ydeevnen.

Over-the-counter

Over-the-counter HGH kosttilskud, som primært henvender sig til atleter og bodybuildere, er dårligt reguleret, og det er svært at vide, hvilken kvalitet og faktiske indhold af produktet. Derudover er mængden af ​​hGH til rådighed i disse kosttilskud er ubetydelig, og har ikke vist sig at have nogen virkning overhovedet på kroppens evne til at opbygge muskler. Desuden ville tage hGH oralt have nogen virkning, fordi hGH ville blive fordøjet af kroppen.

Risici

Der er tegn på risici relateret til hGH behandling. Nogle beviser viser en stigning i risikoen for diabetes, ledhævelse, ledsmerter og karpaltunnelsyndrom. Adskillige undersøgelser har knyttet høje niveauer af væksthormon til prostata tumorer, en øget risiko for kræft, hjerte-karsygdomme og adfærdsændringer. Derudover kan hGH forårsage en udvidelse af hjertet og knogler, da hormoner fremmer den samlede vækst. Nogle over-the-counter HGH kosttilskud indeholder også stimulanser, som kan forårsage et forhøjet eller uregelmæssig hjerterytme.

Undersøgelser

En undersøgelse offentliggjort i 1990 i New England Journal of Medicine begyndte tendensen af ​​humant væksthormon, der bruges som en anti-aging og vægttab støtte. Denne undersøgelse kun indgår 21 mænd, men dem, der modtog injektioner viste et tab af fedt og en stigning i muskelmasse. Imidlertid har efterfølgende undersøgelser ikke været i stand til at replikere disse resultater og den langsigtede effekt af hGH-injektioner er ikke blevet tilstrækkeligt undersøgt.