Hulp voor Troubled Teens in Norfolk, VA

Hulp voor Troubled Teens in Norfolk, VA

Adolescentie presenteert strijd en beproevingen sommige tieners kunnen niet goed omgaan. In plaats van uitdagingen sommige tieners buigen voor de druk van het opgroeien en verstrikt raken in een doolhof van slechte beslissingen en de daaruit voortvloeiende gevolgen. Ondertekent uw tiener is in de problemen zijn onder drugsmisbruik, spijbelen, liegen en andere slecht gedrag. Vind uw verontruste tiener hulp in Norfolk, Virginia.

Anonieme Alcoholisten

Anonieme Alcoholisten, ook wel bekend als AA, is een internationale organisatie gewijd aan het helpen van mensen in de strijd voor soberheid. Alcoholisten verzamelen bij bijeenkomsten in lokale gebieden om elkaar te steunen in de strijd te stoppen met drinken en nuchter blijven. Anonieme Alcoholisten aanvaardt mensen van alle leeftijden, waaronder kinderen en jongeren. Deelname is gratis, hoewel groepen accepteren kleine donaties aan huur betalen ans aankoop literatuur helpen. Zoek een AA-bijeenkomst in de buurt van Norfolk, Virginia, op de Anonieme Alcoholisten website.

The Pines Residential Treatment Center

Met drie locaties in Virginia, the Pines Residential Treatment Center bedient tieners en kinderen in de leeftijd van 5 tot 21 jaar oud. Geopend in 1986, de Dennen biedt intermediaire en langdurige zorg. De Kempsville Center, een van de Pines locaties, is gelegen in Norfolk, Virginia. Deze locatie is gespecialiseerd in mannelijke en vrouwelijke kinderen van 5 tot 21 lijden aan gedragsproblemen, emotionele stoornissen en psychiatrische ziekte. Deze locatie biedt aparte diensten voor onrustige kinderen en adolescenten, alsook klinische en poliklinische behandelingen. Klinische dienst blijft gemiddeld 10 tot 60 dagen, afhankelijk van het programma en behoeften van elke afzonderlijke teen.

West Neck Creek Equestrian Center, Inc

Een gemeenschappelijk aspect van sommige tiener kostscholen en hulpcentra draait om paarden therapie. Equine therapie maakt gebruik van paarden om waarden en verantwoordelijkheid bijbrengen en helpen met psychische problemen. Volgens Equine Therapy Programma's, het werken met paarden helpt "lagere bloeddruk en hartslag, verhoging van beta-endorfine niveaus, stress te verminderen, gevoelens van woede, vijandigheid, spanning en angst te verminderen, het verbeteren van het sociaal functioneren, en het vergroten van het gevoel van empowerment, vertrouwen , geduld en gevoel van eigenwaarde. " De West Neck Creek Equestrian Center in Virginia Beach op ongeveer 20 mijl van Norfolk biedt paardrijlessen en een zomerkamp. Inschrijven uw verontruste tiener in een van deze programma's of hem aan te moedigen om vrijwilliger bij West Neck Creek Equestrian Center.

Therapie

Neem je verontruste tiener met een geregistreerde therapeut voor adviesdiensten te spreken. Volgens Mijn Troubled Teen, begeleiding helpt bij problemen thuis waaronder opstandigheid en liegen. Combineer tiener counseling sessies met familie counseling sessies voor de samenhang en de behandeling van alle vraagstukken waarmee de familie in plaats van het centreren uit alleen uw puber. Bij het zoeken naar een adviseur kiezen met dezelfde waarden met de jouwe, een doel-gerichte aanpak en de mogelijkheid om eerlijk te zijn, zelfs als het moeilijk om dat te doen. Verschillende psychologen bestaan ​​binnen Norfolk waaronder Dr. Rebecca Thomas, Dr. Ross Lawrence, Dr. Susan Garvey en Dr. Kimberly Gamble.