Hulp voor Slapen terwijl Zwanger

Tussen het ongemak van de zwangerschap en de emotionele impact die het brengt, kan slapen moeilijker worden naarmate de tijd vordert. Gezien het feit dat dit is het moment waarop u uw rust het meest nodig hebt, kan het frustrerend zijn als het komt niet vanzelf. Slaapmiddelen en chemicaliën zijn niet veilig voor de baby, dus je moet naar een meer natuurlijke aanpak. Met een beetje hulp en een paar suggesties, moet slaap veel gemakkelijker komen.

Voorbereidingen voor Bedtime

Als je het vinden dat wanneer je klimmen in bed 's nachts, je doet meer woelen en draaien dan iets anders, ben je lichaam misschien nog niet klaar om naar bed te zijn. Als dit wordt steeds meer een routine, duw je het slapengaan 30 minuten tot een uur en niet in bed stap, totdat je voelt dat je kunt slapen. Als je liegt er wakker, opstaan ​​uit bed en hebben een kleine snack en te lezen of televisie te kijken, totdat je moe voelt.
Bezuinigen op vloeistoffen een paar uur voor het slapen gaan. Dit kan helpen uitstapjes naar de badkamer te verminderen, zodat u langer slapen. Hoewel het zeer belangrijk om gehydrateerd blijven tijdens de zwangerschap, teveel kan houden halve nacht.

Neem een ​​warm bad. Dit kan helpen om uw lichaam en het gemak pijn en pijn te ontspannen. Dit is een goede tijd om eventuele verzachtende badzout te gebruiken die u kan hebben en zet wat zachte muziek. Genieten in het warme water gedurende tenminste 15 minuten voor klimmen in bed.

Wat u kunt doen tijdens de dag te bevorderen van een betere slaap

Knip iets in je voeding die kunnen bijdragen tot de slaap verliezen. Vermijd cafeïne tijdens de zwangerschap. Niet alleen zal het voorkomen dat u slapen als je moet, het is ook niet goed voor de baby. Alcohol moet ook worden vermeden. Als brandend maagzuur is een bijdragende factor, schakelen naar voedingsmiddelen die blander. Houd uw dieet goed uitgebalanceerd met groenten en fruit en probeer te voorkomen dat je honger hebt. Snacken driften kan ook je wakker houden, dus probeer een vulling diner eten en aan te vullen met een kleine snack een uur voor het slapen gaan.

Uitoefenen gedurende de dag kan ook helpen om je naar beneden genoeg dragen, zodat je kunt slapen. Het maken van wandelingen en milde cardio kan helpen om adrenaline vrij te geven in je systeem, zodat het minder waarschijnlijk is om je wakker houden 's nachts. Praat met uw arts voordat u begint met een oefening routines.

Praat met uw arts

Als het slapen problemen aanhouden, raadpleeg dan uw arts voor andere opties en mogelijke oorzaken. Doe niets over de toonbank die niet is voorgeschreven aan u als het schadelijk is voor de baby kan zijn, niet nemen.