Hulp voor Huiduitslag

Huiduitslag kan bijna overal op het lichaam voorkomen. Zij kunnen schilferende, rode, hobbelig, schilferige, pijnlijk of jeuken. Erfelijke huidaandoeningen, contact met verschillende stoffen, infecties of allergische reacties zijn de meest voorkomende oorzaken van huiduitslag. Verschillende soorten huiduitslag reageren op verschillende vormen van behandeling, maar de meeste van hen zijn te behandelen met over-the-counter of op recept medicijnen. Omdat er zo veel verschillende soorten huiduitslag en vele mogelijke oorzaken, contact op met uw arts voordat u de behandeling van uw uitslag.

Erfelijke

Eczeem is een erfelijke huidaandoening bekend als dermatitis, wat betekent "ontsteking van de huid." -Eczeem-gerelateerde huiduitslag beginnen vaak in de kindertijd en blijven bestaan ​​op volwassen leeftijd. Eczeem huiduitslag zijn meestal jeukende, gezwollen en rood. Droge lucht draagt ​​bij tot huidontsteking. Vochtinbrengende meestal niet helpt eczeem veel, want hoewel de huid droog kunnen voelen, het is eigenlijk ontstoken. Burow's oplossing is beschikbaar over de toonbank bij de meeste drogisterijen. Soak aangetaste huid in de oplossing gemengd met lauw leidingwater te helpen opdrogen sijpelen eczeem huiduitslag. Voor aanhoudende uitbraken, overleg dan met uw arts over receptplichtige steroïde crèmes, genaamd cortisone crèmes, te helpen duidelijk uw uitslag. Voorschrift crèmes en gels kunnen ook helpen bij andere erfelijke huidaandoeningen, zoals psoriasis.

Contact-Based

Contact dermatitis is de naam voor een huiduitslag veroorzaakt door fysiek contact met een bepaalde stof of materiaal. Poison Ivy, gif eik, kostuum sieraden die nikkel bevatten en zelfs over-wassen van uw huid kan een contact huiduitslag veroorzaken. De meeste gevallen van contact dermatitis genezen heel goed door het vermijden van irriterende stoffen en de toepassing van een over-the-counter anti-jeuk crème of lotion calamine. Antihistaminica, zoals Claritin en Benadryl, kan ook helpen verlichten van jeuk en roodheid. Over-the-counter hydrocortison crèmes kunnen ook helpen sneller te genezen van de uitslag. Bij ernstige of aanhoudende huiduitslag, overleg dan met uw arts over receptplichtige sterkte lokale steroïden of crèmes.

Infectie

Schimmelinfecties, zoals ringworm en schimmelinfecties, kan schilferige huiduitslag of puistjes veroorzaken. Eczeem-achtige uitslag worden vaak verkeerd gediagnosticeerd als schimmel uitslag dus het is belangrijk om te controleren met uw arts voordat u de behandeling van elke onbekende uitslag die je ontwikkelt. Over-the-counter anti-schimmel crèmes zoals Lotrimin, Mycelex en Lamisil meestal duidelijk fungale huiduitslag goed. Bacteriële infecties kunnen huiduitslag veroorzaken. Stafylokok en streptokok bacteriën komen veel bacteriën die huiduitslag veroorzaken, maar ze komen vaker voor bij kinderen dan bij volwassenen. Bacteriële huiduitslag meestal niet goed reageren op over-the-counter crèmes. Uw arts kan orale antibiotica of een recept crème, zoals Bactroban voorschrijven, te helpen duidelijk een bacteriële huiduitslag.

Allergische reacties

Allergische reacties kunnen huiduitslag bijna overal op het lichaam veroorzaken. Drug huiduitslag komen vaak allergische reactie huiduitslag die meestal beginnen binnen twee weken na het begin van een nieuw medicijn. Het stoppen van de medicatie is meestal de enige stap die nodig is voor het opruimen van een drug uitslag. Neem contact op met uw arts voordat u eventuele medicatie. Volgens MedicineNet.com, hoewel voedingsmiddelen en zeep worden vaak genoemd als de oorzaak van de verspreide uitslag, het is zeldzaam dat deze dingen zijn de werkelijke oorzaak.