Huishoudelijke artikelen voor de behandeling van acne

Huishoudelijke artikelen voor de behandeling van acne

Acne is een pijnlijke huidaandoening die begint bij het begin van de puberteit, vaak nog in naar volwassenheid. Er zijn veel producten op de markt die zijn gemaakt om acne te behandelen. Het probleem is dat velen van hen agressieve ingrediënten die je huid kunnen irriteren en zelfs leiden tot meer puistjes bevatten. Er zijn echter een aantal huismiddeltjes die je kunt proberen, dat zijn alle natuurlijke en goed voor je huid.

Pinda-olie en limoensap

Meng 2 tl. van pinda-olie met 2 theelepels. limoensap. Gebruik een klein potje, zoals een potje dat grondig is gereinigd. Neem een ​​Q-tip of een katoenen bal en dompel het in aan het mengsel. Veeg het mengsel direct op uw acne. Na 15 minuten, splash je gezicht met warm water. Doe dit een keer per dag om uw acne onder de pet te houden.

Lemon Oil en Rose Water

Citroen olie is een natuurlijk bloedstelpend dat werkt om je poriën te reinigen. Rozenwater helpt bij het genezen beschadigde huid, en het ruikt ook goed. Voeg 10 druppels citroen olie en 1/2 oz. rozenolie om een ​​kleine, schone pot. Meng het samen en wrijf hem over je acne. Laat het zitten op je huid 's nachts. Was je gezicht in de ochtend als je normaal zou doen.

Baking Soda Mask

Plaats 1/4 kopje zuiveringszout in een kleine kom en voeg een beetje water in een tijd tot je een dikke pasta. Gebruik je handen af ​​te vegen de baking soda mengsel over je gezicht. Wees voorzichtig en laat geen in uw ogen krijgt. Na 15 minuten, spoel de pasta af van uw gezicht met een water-azijn oplossing. Om deze oplossing te maken, voeg 3 eetlepels. appelazijn op 1/2 kopje warm water. Dep je gezicht droog met een handdoek en herhaal twee tot drie keer per week.