Huis remedie tegen maagzuur

Huis remedie tegen maagzuur

Meer dan 60 miljoen Amerikanen lijden aan brandend maagzuur op een regelmatige basis. Het nemen van over-the-counter antacida kan soms verlichten van de symptomen, maar niet het probleem aan te pakken. Het probleem is gewoonlijk een hoog maagzuur die tot rug in de slokdarm. Hier zijn een paar tips om te helpen verlichten van brandend maagzuur, en het voorkomen van het ontstaan ​​ervan.

Verminder consumptie van zure voedingsmiddelen

Maagzuur stijgt wanneer een persoon verbruikt te veel zuurvormende voeding. Proberen om regelmatige consumptie van cafeïnehoudende dranken, zuivel, gefrituurd voedsel, suiker, en verwerkte voedingsmiddelen te vermijden. Melk lijkt misschien een "rustgevende" type van drank voor brandend maagzuur, maar het is erg zuur voor je lichaam.

Verhoog Consumptie van Alkaline Foods

Maagzuur vermindert wanneer een persoon verbruikt voedsel dat is niet zuur, of alkalisch, in de inhoud ervan. Probeer het eten van meer voedingsmiddelen, zoals rauwe groenten en fruit.

Drink veel water

Bij de eerste tekenen van brandend maagzuur, drink een groot glas water. Vaak dit helpt omdat het duwt het maagzuur uit de slokdarm en terug in de maag, waar het hoort.

Probeer Raw Apple Cider Vinegar

In plaats van het bereiken van dat Tums of Rolaids, probeer dan een eetlepel (liefst biologisch) rauwe appel cider azijn vermengd met een glas water. Dit kan worden genomen vóór of tijdens een maaltijd. Het zuur in de azijn omgezet in een base of een basisch, en vermindert het maagzuur.

Eet kleinere, meer frequente maaltijden

Het eten van grote hoeveelheden voedsel in een vergadering kan verhogen zuur volume van uw maag. Hoe meer voedsel aanwezig te verteren, is het meer zuur nodig om het af te breken. Eet kleinere maaltijden gedurende de dag, of "grazen." Dit zal helpen minimaliseren van de productie van maagzuur.