How to Make Yourself Eat Less

How to Make Yourself Eat Less

Als gewichtsverlies is je hoogste doel dan het verminderen van de hoeveelheid calorieën je verbruikt elke dag is een gezonde, veilige en succesvolle strategie voor het bereiken van uw doelen. Combineer deze gezonde levensstijl en dieet tips met dagelijkse cardiovasculaire oefening, zoals wandelen, zwemmen, fietsen of lopen en je zult gewicht verliezen en natuurlijk te beteugelen uw eetlust voor junk food en een einde maken aan emotioneel eten. Neem de controle van uw eetlust vandaag met deze eenvoudige, bekende, weinig strategieën:

Instructies

•  Poets je tanden te overeten te voorkomen. Deze techniek is zeer oud, maar het is effectief. Tandenpoetsen communiceert signalen naar je hersenen dat het tijd is om te stoppen met eten.

•  Drink een kopje koffie om de honger te stoppen. Koffie is een tijdelijke oplossing en je zult zeker wilt om het te vermijden in de buurt van het slapen gaan - maar een kop koffie met succes kan onderdrukken de eetlust en zorgen dat u minder eet.

•  Kauwgom kauwen om uw onbedwingbare trek te beteugelen. Een tien-calorie stok van kauwgom kan uw honger aanzienlijk te verlagen en maak je minder eten komen de maaltijden.

•  Drink water gedurende de dag minder te eten. Studies hebben aangetoond dat de meeste mensen regelmatig verwarren honger met uitdroging.

•  Haal wat oefening. Oefening natuurlijk helpt het intomen van de eetlust en regelmatige sporters hebben de neiging om minder te eten en meer gewicht te verliezen. Beweeg je lichaam om jezelf minder te eten.