How to Make Your Ears Pop als Plugged Up

How to Make Your Ears Pop als Plugged Up

Het menselijk oor lijkt een open kanaal, zijn er lampen onder (Eustachius tubes), dat niet alleen beheren wegvloeien fluïda, maar ook de luchtstroom, balanceren van de druk binnen en buiten het oor. Wanneer dat evenwicht uit is, voelen we ons een gevoel van druk, die wordt verlicht door "popping" de oren. Popping het oor is echt een release van druk en er zijn verschillende manieren om die release te helpen wanneer de druk is ongemakkelijk of pijnlijk. De onbalans en drukopbouw kan worden toegeschreven aan een verandering in hoogte, een koude of andere ziekte.

Instructies

Slikken

•  Slik wat vocht of maak het slikken beweging. Neem een ​​klein slokje van vloeistof of als er geen beschikbaar is, gewoon maken het slikken beweging met je eigen speeksel. Herhaal dit totdat je voelt dat de druk te laten ontsnappen. Deze eenvoudigste remedie moet eerst in de lijn van verdediging zijn wanneer de druk bouwt om ongemak. Inslikken kan de druk te verlichten door het openen van de buis van Eustachius, zodat de lucht of vloeistof kan ontsnappen in het midden van het oor en het verlichten van de druk. Typisch, deze oplossing werkt in vliegtuigen als je de druk gebouw kan voelen. Het vangen van het begin en het verlichten van het zal te voorkomen dat het ongemakkelijk.

•  Geeuw, waardoor de gapende beweging, zo niet een echte geeuw. Herhaal dit totdat je voelt dat de release van de druk. Het imiteren van de gehele gapende beweging grijpt het binnenoor en meestal wordt er ook een geeuw te stimuleren. Zelfs als een echte geeuw niet gestimuleerd wordt, kan het binnenoor worden betrokken en de druk zal worden verlicht. Dit is ook een eenvoudige oplossing en moet worden gestart wanneer de druk begint te bouwen. Deze methode kan worden toegepast op vliegtuigen of zelfs op een rit langs een steile berg.

•  Chew sommige kauwgom, die niet alleen zal produceren speeksel, maar het creëren van een slikken beweging. Idealiter kan de druk worden gevoeld bij het bouwen en kauwgom kunnen worden gebruikt om de druk te verlichten terwijl het gebouw, weerhoudt het pijnlijk.

•  Neem een decongestivum. Als de druk van een verkoudheid of een andere ziekte, zal deze methode enige tijd duren, maar moet nog enige verlichting. Als de druk van hoogte, deze methode als preventieve methode. Sommige individuen hebben een hardere reactie op verandering in de hoogte dan anderen en zal altijd ervaren een opbouw van druk af van de werkelijke afkomst van de toegenomen hoogte. Neem een ​​decongestivum voorafgaand aan een geplande vlucht naar de medicatie wat tijd om te werken en te voorkomen dat de opbouw van druk geven.

Hints

  • Er zijn meer ingrijpende maatregelen, met inbegrip van het knijpen van de neusgaten en blazen, maar deze methode werkt niet altijd en kan eigenlijk het probleem verergeren.