How to Make Your Brain Verbeter

How to Make Your Brain Verbeter

Ik een interessant boek lezen op dit een paar jaar terug. Kan niet voor het leven van mij herinner me de titel. Ik kocht het af Amazon voor als 5 dollar. Ik kreeg veel goede tips over hoe om te functioneren van de hersenen te stimuleren. Laat me je dit te laten zien en ze werken.

Instructies

•  Neem de Omega-3 Visolie. Ik heb ze het nemen van meer dan twee jaar dagelijks, een het is ongelooflijk hoe veel scherper mijn geest werkelijk is. Ik kan veel gemakkelijker concentreren en te onthouden dingen veel beter. Ik kan iets wat een jaar geleden herinneren in groot detail, alsof het gisteren was. Yikes, oke, ik herinner me niet de titel van het boek. Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat ik waarschijnlijk nooit echt verwerkt het. Echter, ik heb de informatie verwerken.

•  Kook met olijfolie. Olijfolie is goed voor het geheugen. Gebruik geen plantaardige oliën gebruiken, gebruik olijfolie als je koken. Het is eigenlijk een zeer gezonde olie voor u.

•  Eet voedingsmiddelen met een hoog vetzuren. Vetzuren is wat hersenfunctie verbetert. Eet vis, mager vlees, peulvruchten, noten, vooral walnoten, eet groene gebladerde groenten, en eet bessen. Vermijd voedingsmiddelen met een hoog verzadigd vet. 10 procent of lager is ideaal. Vermijd het eten van veel chips, popcorn, en gefrituurd voedsel. Niet goed voor de hersenen helemaal.

•  Neem Ginkgo Biloba. Dit is waarschijnlijk mijn favoriete manier om de hersenfunctie te verbeteren. Het verbetert aanzienlijk het geheugen. Zoals ik al gezegd in stap één, is er dingen van jaren geleden, ik herinner me net als gisteren. Heck, ik kan precies herinneren wat film die ik twee jaar geleden zag, en herinner me het in groot detail. Ik kan niet geloven hoeveel dit echt is verbeterd mijn hersenen functioneren. Het verhoogt zuurstof naar je hersenen.

•  Vermijd stress en depressie. Het vermijden van deze dingen zijn cruciaal, voor het behoud van gezond functioneren van de hersenen. Duidelijk uw geest en leren om meer te ontspannen. Ik zal een link over depressie te sturen, uit een artikel dat ik schreef.

•  Het drinken van alcohol vaak, maar niet te veel. Ik heb gelezen dat het drinken van een paar alcohol drinkt een maand, kan daadwerkelijk verbeteren van je hersenen. Natuurlijk, als je drinkt heel veel en doen drugs, zal dit een flink aantal hersencellen doden. Mis deze niet misbruiken.

•  Drink veel water. De hersenen bestaat uit 95% water. Drinkwater verhoogt je energie, die uiteraard houdt je focus. Drink up!

•  Lees veel. Het is zeer gezond voor je hersenen. Je hersenen behoeften uitgeoefend, en wat een betere manier dan het lezen? Doe wat onvertogen woord puzzels, ook.

•  Prijzen goede slaap. Het krijgen van de slaap is van cruciaal belang voor een goede werking van de hersenen. Het is een manier om je gedachten van die dag te verwerken.