How To Make The Anger Go Away

How To Make The Anger Go Away

Om de boosheid weg te gaan, is het nodig zelfbewustzijn, samen met de bereidheid. Lijden aan woede problemen is echt niet gezond. Het veroorzaakt veel stress en ellende in ons leven. Het is niet alleen storend voor anderen, is het uitermate storend voor jezelf. Ik heb het niet alleen gaat om feitelijke uitoefening tips geven, ik ga je tips om je geweten te sussen en te geven. Ik heb te maken gehad met woede problemen mezelf. Woede is geen fysiek probleem, het is mentaal een. Je kan dit doorbreken.

Instructies

•  Stop het drinken of het doen van elke vorm van drugs. Die lijden aan woede problemen, het is gemakkelijk veroorzaakt door deze stoffen. Als u hulp nodig bij het Ophouden nodig hebt, zoek dan een therapeut, of deelnemen aan een afkickkliniek meteen.

•  Neem tien keer diep adem. Als het over te raken, STOP. Gewoon wachten en neem tien, langzaam diep adem. Je gaat exploderen, zonder iets te doordenken. Dit kan op korte termijn, maar het uitvoeren manier van omgaan met woede, als het gaat om je te raken moeilijk zijn.

•  Verwijder jezelf van de situatie. Als het gaat over op te blazen op de aanwezigheid van iemand, verbaal of fysiek, verwijder jezelf. Loop weg, excuseer jezelf. Maak je hoofd leeg overheen, voordat je over op te blazen zijn.

•  Denk na over de situatie. Proberen om de totale gevoel van wat te maken, of waarom je zo gek. De kans is groot dat je echt overdrijft en blazen de situatie uit de hand. Laat je gedachten laten sudderen en vrede te maken van wat maakt je zo boos. De woede is je pijn meer dan de persoon. Je moet dit onderdeel te begrijpen. Soms zijn mensen niet altijd iets wat je wilt doen. Dus in je geest je probeert te krijgen, zelfs met hen en neem het op hen. Zelfs als u probeert terug te krijgen naar hen, het gaat om nog wel meer uit je, dan hen. Dus ze winnen opnieuw. De eenvoudige oplossing is om compromissen te sluiten.

•  Neem de juiste supplementen. Start met gingko en omega-3. Dit is zeer gespeculeerd agressief gedrag beheersen. Lees de link op omega-3 en woede kwesties hieronder.

•  Hebben vreedzame gedachten. Door dit te doen zou kunnen zijn meer geluk in je leven te brengen. Misschien moet je gewoon lachen meer, en stoppen met denken over hoe slechter van elke situatie. Als u dit doet, geen wonder dat je bent altijd gek. Stoppen met de veronderstelling dat de slechter in alles, en reverse deze denkrichting. Gaan denken over de positieve in alles, zul je beginnen met minder agressief in je aanval op anderen te zijn. Dit werkt echt, het heeft voor mij. Start om wat vreugde in iets te vinden. Het kan heel eenvoudig, zolang het ontspannend.

•  Denk aan iets echt grappig. Als je op het punt om te blazen bent, probeer te denken aan iets dat altijd maakt je aan het lachen. Dit zal gemakkelijk de spanning je voelt loslaat.

Hints

  • Streven naar een therapeut als je je impulsen niet kunnen beheersen helemaal. Je moet wat anger management lessen bij te wonen, indien dit is een veel voorkomend probleem