How to Make No-Rinse Shampoo

Wassen en stylen van je haar kost veel tijd, zeker als je föhnen deze recht. Liever dan het wassen van je haar elke dag, kan een droge shampoo gebruikt worden om de olie te absorberen op je hoofdhuid en houd je haar op zoek fris en schoon. Met behulp van het product een tot twee dagen na het wassen van je haar kunt u een paar extra dagen te halen uit elke shampoo en stijl. Terwijl droge shampoo is een wonder product voor veel mensen, de aankoop van het kan kostbaar zijn. Met een paar producten en de juiste stappen, kunt u uw eigen droge shampoo thuis te maken voor een fractie van de prijs.

Instructies

Hoe maak je Dry Shampoo maken

•  Verzamel uw producten. Je moet een aantal producten om uw eigen droge shampoo maken. Verzamel een lege babypoeder container, drie kommen, een plastic container met een deksel, maïzena, regelmatige havermout, geur en zuiveringszout. Je hebt minimaal 1/3 kop tot 2/3 kop van elk van de volgende: maïszetmeel, havermout en bakpoeder. Wanneer u kiezen van de geur die u wilt gebruiken, zorg ervoor dat het een olie, want dat zal een sterkere geur die langer meegaat produceren.

•  Meet de producten. Bepaal zelf hoeveel droge shampoo die u zou willen maken. Als u graag om een ​​kleine hoeveelheid te maken, zal je 1/3 kopje van elk product nodig. Als u het maken van een grotere hoeveelheid, gebruik 2/3 kop van elk product. Meet gelijke delen havermout, maïzena en bakpoeder. Na het meten van elk product afzonderlijk, zet elk in een aparte kom.

•  Voeg de geur aan de havermout. Voeg enkele druppels van geur aan de havermout en meng het samen. Zodra de havermout en geur zijn grondig gemengd, ruik de havermout en beslissen of de geur sterk genoeg is of als u meer wilt weten geur toe te voegen. U wilt de geur nogal sterk te zijn, want je zal het toevoegen van gelijke delen van maïzena en bakpoeder, die de geur zal verzachten.

•  Maal de havermout. Zodra u tevreden bent met de geur van de havermout zijn, is het tijd om de havermout te malen. U de havermout zo dicht poedervorm mogelijk zijn. Doe de havermout in de blender en selecteer de puree functie. Meng de havermout gedurende minstens 1 minuut en controleer vervolgens de voortgang ervan. Als de havermout is in poedervorm, bent u klaar en kunt doorgaan met de volgende stap. Zo niet, herhaal deze stap totdat hij de havermout lijkt op poeder.

•  Zet het allemaal samen. Het is tijd om alle producten bij elkaar te mengen om uw droge shampoo maken. De beste methode om de producten te mengen is allemaal giet in een grote plastic kom. Doe de deksel op de kom en sluit het strak, dan schud de kom om de producten bij elkaar te mengen. Herhaal deze stap een paar keer, totdat je voelt dat de producten zijn voldoende wordt gemengd. Zodra dat gebeurd is, giet het eindproduct in een lege babypoeder container. Geniet van uw nieuwe droge shampoo.

Hints

  • Wanneer u klaar bent om de droge shampoo gebruiken bent, breng een kleine hoeveelheid aan op je wortels en wrijf het in je hoofdhuid. Eindig door borstelen van je haar aan de droge shampoo verspreiden naar de rest van je haar.
  • Gebruik geen gearomatiseerde havermout. Niet alleen zal de havermout hebben een vreemde geur, maar het zal ook stukjes gedroogd fruit of suiker, die zal resulteren in een kleverige haren als het gebruikt wordt om droge shampoo maken.