How to Make Money in Healthcare Informatics

How to Make Money in Healthcare Informatics

Informatica in de gezondheidszorg is het ontmoetingspunt tussen informatietechnologie en gezondheidszorg. Gezondheidszorg informatiesystemen bestaan ​​uit een groot deel van de informatica gebied van de gezondheidszorg en het uitvoeren van kritische functies zoals elektronische patiëntendossiers met databases die helpen bij het beheren van de workflow en de financiën in de apotheek. Federale steun van de overheid aan te brengen zet de Amerikaanse gezondheidszorg registratiesysteem volledig elektronisch is het veld gebracht in meer publieke zicht. Door middel van zowel banen en ondernemerschap, hebben veel Amerikanen deel van deze groeiende gebied geworden.

Instructies

•  Graduate met een graad in computerwetenschappen of een gerelateerd veld dat u voor te bereiden op werk in de elektronica. Sommige programma's, zoals de Universiteit van Wisconsin in Milwaukee bieden graduate graden met een gezondheidszorg informatica specialisatie.

•  Het werk voor de informatie-technologie-afdeling van een ziekenhuis of de gezondheidszorg bedrijf. Met het oog op de grotere, ondernemend taken over te nemen, helpt het om de behoeften van organisaties in de gezondheidszorg, hoe ze functioneren en de werking van hun begrotingen te begrijpen.

•  Identificeer systemische problemen, lacunes en gebieden van de medische IT die verbetering kon gebruiken. Om echt geld te verdienen, dan heb je een idee dat is uniek en dat ofwel een nieuwe efficiëntie of zorgt voor nieuwe prestaties nodig hebben. Profiteer van uw toegang tot de gezondheidszorg professionals en bestuurders te leren over wat ze doen en waar ze in de problemen dat de technologie zou kunnen helpen.

•  Invent nieuwe software of hardware die de kwesties en problemen die u hebt geïdentificeerd kan aanpakken. Misschien wilt u samenwerken met andere IT-professionals zoals computerprogrammeurs of hardware specialisten om vaardigheden te combineren. Uit te werken schriftelijke afspraken over wie recht heeft op welk percentage van de winst van de onderneming vooraf van het vrijgeven van een product.

•  Plaats jezelf als consultant en open uw eigen bedrijf als u liever verkoopt uw expertise in plaats van een bepaalde uitvinding of innovatie. Gezondheidszorg IT-professionals die beschikken over een goede reputatie of significante professionele prestaties kunnen aanzienlijke geld te verdienen als "externe deskundigen" in het veld.

•  Market uw uitvinding, innovatie of diensten aan de belangrijkste spelers in de gezondheidszorg. Je zou kunnen beginnen met de gezondheidszorg organisaties waarvoor je hebt gewerkt in het verleden of misschien aansluitingen die je hebt gemaakt in de tijd kan helpen krijg je in nieuwe organisaties.

•  Huur een marketing bedrijf of je product om een grotere IT-bedrijf te verkopen om de deskundigheid te krijgen om uw uitvinding of concept verder te nemen. Alleen maar omdat iemand is innovatief met de technologie, betekent niet dat ze is de beste ondernemer. Gelukkig zijn er middelen en investeerders die het bedrijf elementen kan omgaan als dat is niet je sterkste kant.