How to Make Money Going Green & Logeren Lean

How to Make Money Going Green & Logeren Lean

Er is veel publieke belangstelling voor het verliezen van gewicht en en in te gaan groen. Mogelijkheden om geld te verdienen door het onderwijs klassen en marketing middelen en producten die een gezonde groene levensstijl te bevorderen zijn er in overvloed. Terwijl de financiële compensaties zijn bescheiden, het helpen van anderen te maken van veranderingen in levensstijl kan een aanzienlijke verbetering van hun kwaliteit van leven. Het aannemen van een groene en gezonde levensstijl kan u in staat stellen om te leven op een vermindering van de middelen en help anderen blijven mager en hun levensstijl te veranderen.

Instructies

•  Bestudeer het verband tussen overconsumptie en gewichtsproblemen. Dit zal je motiveren om lean en groen wonen na te streven, en het zal u toelaten om te begrijpen en uit te leggen aan anderen hoe groen wonen (wat leidt tot minder verbruik) bevordert een gezond gewicht.

•  Zoek gereedschappen (producten, boeken en websites) die uw passie prikkelen en motiveren om lean en groen wonen. Dit zijn de middelen en goederen die u zelf gebruikt, en waarover je kunt spreken met vertrouwen en gezag Mocht u ervoor kiezen om ze te verkopen aan anderen.

•  Netwerk met anderen in uw gemeenschap die een gezonde en groene levensstijl zijn veranderd in een levensonderhoud. Zulke mensen verkopen vaak milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en persoonlijke producten of vitaminen. Deze groep mensen kan omvatten personal trainers, yoga leraren en alternatieve genezers.

•  Zoek uw niche in de lokale alternatieve gezondheid economie. Als u de producten of diensten die u wilt aanbieden te identificeren, niet verwaarlozen om online opties zoals een abonnement blog of een product website te overwegen.

•  Ga in een onderwijs- of trainingsprogramma dat geloofwaardigheid zal verlenen aan de producten of diensten die u van plan bent om de markt aan anderen. Bijvoorbeeld, als je wilt om een ​​dieet plan de markt te brengen, neem een ​​gemeenschapsonderwijs klasse in gezond koken of voeding. Als u wilt groene tuinieren producten te verkopen, neem dan een tuinieren klasse.

•  Hef gemeenschap bewustzijn. Zwaarlijvige mensen per jaar een gemiddelde van $ 1429 meer uitgeven voor gezondheidszorg dan anderen, volgens een studie uitgevoerd door de CDC en RTI International (een non-profit onderzoeksgroep) 2009.

•  Vertel mensen over uw business plan. Vrienden en familie zullen u steunen en verspreid het woord over uw nieuwe onderneming.

•  De markt van uw producten of diensten. Het kan nuttig zijn om te raken getraind in de soft-sell marketing aanpak.