How to Make Hair Grow Back

De meeste culturen sinds het begin van de menselijke beschaving zijn gezond, sterk haar gewaardeerd als een teken van schoonheid en viriliteit. Naast stress, hormonale onbalans en genetica, een ongezonde hoofdhuid is een van de redenen voor haarverlies. Om het haar terug groeien, is het belangrijk om een ​​gezonde hoofdhuid en gezonde wortels behouden. Net als groenten en ander groen zal niet groeien in ongezonde bodem, mooi, dik haar groeit niet op een beschadigde hoofdhuid.

Instructies

•  Breng een paar druppels rozemarijn, salie en lavendel essentiële oliën op de gebieden die lijden aan haaruitval. Wrijf de essentiële olie diep in de huid om nieuwe haargroei te stimuleren. Rozemarijn, lavendel en salie kruiden zijn bekend en worden gebruikt voor honderden jaren als een natuurlijke remedie voor haar verlies. Ze versterken de haarschacht en ondersteuning haargroei.

•  Breng Rogaine om de kalende gebieden. Rogaine is een plaatselijke behandeling beschikbaar is over-the-counter om haaruitval tegen te gaan en nieuwe haargroei te stimuleren. Het kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen. Men kan ook proberen Propecia, een haarverlies medicatie die wordt geleverd in de vorm van pillen. Tot dusver Propecia slechts effectief gebleken bij mannen.

•  Massage castor olie in je hoofdhuid of de huid op een dagelijkse basis. Dit is een natuurlijke haargroei middel dat is gebruikt sinds de tijd van de oude Egyptenaren. Voeg een paar druppels vanille of zoete sinaasappel essentiële olie om de geur te verbeteren.

•  Stimuleer haargroei met een krachtige hoofdhuid massage. Een hoofdhuidmassage opent de wortels bevordert bloedstroom en bevordert de haargroei. Vers bloedtoevoer naar de wortels wezenlijk belang is om haar terug groeien.

•  Gebruik brandnetel wortel extract om het haar terug groeien. Studies hebben aangetoond dat brandnetels zijn uiterst nuttig in haargroei. In feite zijn sommige populaire haaruitval geneesmiddelen bevatten brandnetelwortel als actief bestanddeel. Je kunt het lokaal rechtstreeks van toepassing op het gebied van haaruitval of neem een ​​kruidensupplement mondeling.

Hints

  • Raadpleeg altijd een arts voordat u een van deze haaruitval remedies. Zwangere vrouwen moeten niet gebruiken salie essentiële olie. Mensen met een hoge bloeddruk moet het gebruik van rozemarijn vermijden en salie essentiële oliën --- deze oliën hebben stimulerende effecten en ook mag niet worden gebruikt door epileptici. Overmatig gebruik van rozemarijn kan spierkrampen veroorzaken.