How to Get Through My Boyfriend Na Mono

How to Get Through My Boyfriend Na Mono

Mono of klierkoorts, is ook bekend als de "kissing disease", omdat het wordt verspreid via het speeksel. Mono wordt ook verspreid door het gemeenschappelijk gebruik van werktuigen of accidentele blootstelling aan een nies en is zeer besmettelijk, volgens de Mayo Clinic. Een vriendje met mono moeten worden opgevangen goed om niet te verwonden van de patiënt en om te voorkomen dat deze potentieel ernstige ziekte te vangen.

Instructies

•  Stimuleer je vriendje in bed te blijven en te drinken meerdere vloeistoffen. Hij moet ook het contact met zo veel mogelijk mensen in de eerste twee tot vier weken van de ziekte te voorkomen, want dat is wanneer hij het meest besmettelijk.

•  Bied je vriendje een over-the-counter pijnstiller, zoals ibuprofen of paracetamol als hij meent een van de pijnlijke, pijnlijke symptomen die gepaard gaan met mono.

•  Neem je vriendje naar de arts als klaagt over een zere keel of een huiduitslag. Volgens de Mayo Clinic, vaak een bacteriële keelontsteking begeleidt klierkoorts die moeten worden behandeld met antibiotica. De uitslag wordt behandeld met steroïden.

•  Draag rubberen handschoenen en een masker bij het ​​verzorgen van je vriendje. Dit zal u helpen voorkomen dat zieke zelf. Was uw handen grondig met warm water en antibacteriële zeep na het bezoek en zeker vermijd lichamelijk contact, vooral zoenen.

•  Praat met uw arts als u begint om de symptomen van de ziekte van Pfeiffer te tonen. Deze symptomen zijn onder meer koorts, lusteloosheid, gezwollen lymfeklieren, zere keel, verlies van eetlust en huiduitslag.

Hints

  • Moedig je vriend aan een harde fysieke arbeid, zwaar tillen of contactsporten gedurende ten minste een maand te vermijden na de mononucleosis infectie wordt gediagnosticeerd. Mono veroorzaakt een ontsteking van de milt en het orgaan kan scheuren wanneer het wordt getraumatiseerd.