How to Get Tall

Steeds een grote persoon is afhankelijk van genetica; maar er zijn een aantal andere manieren die men zou proberen om zijn lengte te verhogen. Deze vooruitzichten over het algemeen te betrekken veranderende dieet en lichaamsbeweging. Zo veel als velen van ons zou graag op onze hoogte, deze natuurlijke methoden meestal alleen werk Gelukkig stijgen tot ongeveer de leeftijd van 18 jaar, deze dagen hebben we veel meer mogelijkheden die verder reiken dan een dieet en lichaamsbeweging.

Instructies

Hoe om groter te groeien

•  Eet een dieet dat rijk is aan vitamine A (broccoli, spinazie, worteltjes) en vitamine D (vis). Ook zorg ervoor dat je veel melk drinken, zoals het oude gezegde gaat, en krijg veel calcium om je botten te versterken. Het is misschien verhaal van een oude vrouw te zijn, maar het is een feit dat het drinken van melk maakt je botten sterker!

•  Strek je lichaam. Oefening activiteiten die strekken en oefenen je spieren, zoals zwemmen en fietsen, kan ook versterken en toon uw spieren en de steun die u in steeds groter. Specifieke rekoefeningen kan oplopen tot drie centimeter van de hoogte van uw lichaam.

•  Bezoek een endocrinoloog! Als u een endocrinoloog en express uw wens om groter te worden kunt u mogelijk om een ​​recept te krijgen voor groei-enhancement supplementen.

•  Haal menselijk groeihormoon injecties. Dit is een zeer dure procedure, maar het kan uw lengte te verhogen met maximaal vijf centimeter. De resultaten zijn snel en blijvend. Als u op zoek bent naar een snelle oplossing, dan is dit misschien de manier om te gaan voor je.

•  Haal ledematen verlenging chirurgie. Ja, is dit een optie tegenwoordig. Je kunt eigenlijk toevoegen interne staven aan je ledematen om ze langer te maken.

Hints

  • Laat je niet ontmoedigen als je rekoefeningen en het veranderen van uw dieet niet in hoogte direct toe te voegen aan uw lichaam. Je bent nu al de vruchten plukken van een gezonde lichaamsbeweging en voeding.
  • Groeiverbetering supplementen kan erg duur. Echter, als je echt serieus over het verkrijgen van hoogte zijn, kunnen ze de moeite waard zijn.
  • Limb verlenging is een ernstige chirurgische ingreep. Het kan een uitgebreide herstelperiode vereist, dus bereid worden gestabiliseerd gedurende een bepaalde tijd. Ook, zoals bij elke chirurgische procedure, loopt het risico van infectie. Raadpleeg altijd een arts voordat u verder gaat met elk type van behandeling.