How to Get Rid van wratten met behulp van Home Remedies

How to Get Rid van wratten met behulp van Home Remedies

Een wrat is een goedaardige tumor huid als gevolg van een virale infectie van het menselijke papillomavirus (HPV). Typisch, wratten zijn niet moeilijk en vaak meer cosmetische dan medische zorg voor veel mensen. Hoewel er een aantal commerciële preparaten zijn beschikbaar op de markt, kunt u uw wratten te behandelen met behulp van natuurlijke huismiddeltjes.

Instructies

•  Gebruik duct tape als een huis remedie voor wratten op de hand en de voet. Snijd een stuk plakband dat groot genoeg is om de besmette wrat te bedekken. Plaats deze over de wrat, het toepassen van het behaaglijk. Laat het gedurende zes tot zeven dagen. Na deze periode, verwijder de tape en geniet van het besmette gebied gedurende 10 minuten in warm water. Droog de wrat en herhaal het proces tot twee maanden totdat de wrat genezen is.

•  Breek een vitamine A-capsule (25.000 IE) en wrijf een aantal van de vloeistof op de wrat. Breng dit een keer per dag totdat de wrat geneest. Deze remedie is strikt voor uitwendig gebruik: de inname van grote doses vitamine A is giftig.

•  Crush een vitamine C supplement tablet met de achterkant van een lepel. Bevochtigen met een paar druppels water, tot een pasta. Breng dit mengsel direct op de wrat. Bedek het met een bandage en laat deze gedurende minimaal 24 uur. Het hoge zuurgehalte van de vitamine C mengsel wordt verondersteld om de papilloma virus dat de besmetting veroorzaakt doden.

•  Behandel genitale wratten met behulp van tea tree olie. Bevochtig een watje met een aantal van deze essentiële olie en direct toe te passen op de genitale wratten, deppen voorzichtig. Doe dit een keer per dag voor maximaal 10 dagen. De olie kan een lichte prikkeling veroorzaken.

•  Wrijf de binnenkant van een bananenschil op je wrat totdat de schil wordt donker van kleur. Snijd een stuk schil bananen die groot genoeg is om het gebied van de wrat infectie dekken. Plaats deze over de wrat met de binnenkant van de schil op je huid. Bedekken met een pleister en laat het gedurende ten minste 5 dagen.

Hints

  • Omdat wratten worden veroorzaakt door een besmettelijke virale huidinfectie, dus is het belangrijk om niet aanraken als het verspreiden naar andere delen van het lichaam. Je moet ook voorkomen dat het delen van handdoeken, kleding en andere items die in contact zijn gekomen met de wrat. Houd wratten droog als ze gedijen in vochtige omstandigheden. U kunt een plastic zak te wikkelen over de omgeving als je douche om het droog te houden.
  • Gebruik de tape oplossing nooit op een wrat die op een delicate of gevoelige huid, zoals het genitale gebied.