How to Get Rid van wratten in een paar dagen

Wratten laesies op de huid veroorzaakt door het Human Papillomavirus (HPV). Wratten op alle delen van het lichaam en worden meestal op de vingers, voeten, gezicht en genitaliën. Ze gecontracteerde komen in direct contact met HPV en kan zich verspreiden naar andere delen van het lichaam. De meeste wratten kan thuis worden verwijderd, maar raadpleeg uw arts over het verwijderen van wratten op je gezicht of de genitaliën, of als wratten blijven bestaan.

Instructies

•  bestand weg de bovenste oppervlak van de wrat zeer voorzichtig met een nagelvijl of een puimsteen. Hierdoor kan de geneeskunde om direct invloed hebben op de wrat.

•  Week de wrat in warm water. Wart Remover heeft een grotere impact wanneer toegepast op vochtige huid.

•  Breng over-the-counter salicylzuur wrat remover (veel merken zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten) rechtstreeks op de wrat. Zorg ervoor dat u de toepassing instructies op de verpakking.

•  Plaats een pleister over de wrat te helpen infectie te voorkomen.

Hints

  • Bij de aanschaf van medicijnen zorg ervoor om te zoeken naar het actieve ingrediënt salicylzuur. Consistentie is belangrijk bij de behandeling van wratten dus proberen om een ​​routine te maken, zoals het toepassen van wrat remover elke dag na het douchen. U kunt ook tape over de wrat in plaats van een bandage.
  • Probeer nooit wratten in genitale gebieden met behulp van deze methode te verwijderen als chemicaliën schade kan veroorzaken. Gebruik de puimsteen of nagelvijl niet te gebruiken op andere delen van het lichaam als de steen of het dossier van de wratten kunnen verspreiden.