How to Get Rid van Witte puistjes op de Tong

How to Get Rid van Witte puistjes op de Tong

Witte puistjes op de tong uit een verscheidenheid van oorzaken. Smaakpapillen die ontstoken bepaalde ziekten zoals diabetes en aften of trauma aan de tong kan worden alle resultaten in wit hobbels of puistjes op de tong. Behandeling opties zijn beschikbaar om de pijn te verzachten en te ontdoen van de witte bultjes.

Instructies

•  gorgelen met een medicinale mondspoeling twee of drie keer per dag. Medicinale mondwater bevat ingrediënten om de bacteriën die witte puistjes op de tong kunnen vormen doden.

•  Meng de helft en de helft van het water en waterstofperoxide. Doop een wattenstaafje in het mengsel en van toepassing op de witte puistje. Doe dit drie of vier keer per dag om te helpen bij de genezing.

•  Neem een laxeermiddel en dep het op een wattenstaafje. Toepassen op witte puistjes op de tong drie of vier keer per dag. Dit helpt de pijn te verlichten van de pijn.

•  Breng over-the-counter verdovende middelen aan het puistje, die kan helpen bij pijnbestrijding.

Hints

  • Vermijd het eten van kruidig ​​voedsel, totdat het puistje is verdwenen. Kruidig ​​voedsel kunnen irriteren en leiden tot meer pijn van de wond. Raadpleeg uw arts als de witte puist niet weg na twee weken van de behandeling is gegaan. Dit kan een symptoom van een meer ernstige ziekte.