How to Get Rid van Winter Itch

How to Get Rid van Winter Itch

Winter jeuk is een veel voorkomende uitdrukking gegeven aan jeukende, droge huid veroorzaakt door bittere wind, koud weer en een lage luchtvochtigheid te beschrijven. Blootgestelde huid chaps, droogt en jeukt als vocht niet wordt verstrekt om uw huid de natuurlijke oliën te vullen. De oplossing voor een verblijf gehydrateerd tijdens de winter is een combinatie van dikke, warme kleding om uw huid tegen weersinvloeden en een zware vochtinbrengende crème beschermt uw huid zacht en soepel te houden.

Instructies

•  Baden of een douche met warm water. Warm water kan rustgevend gevoel nadat ze in de kou, maar de temperatuur van het water verwijdert vocht van je huid en verergert jeuk en droogheid. Baden niet langer dan 10 minuten, zodat er geen verder van uw huid de natuurlijke oliën te verminderen.

•  Reinig uw huid met een milde zeep of een zeep speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Harde zeep strip de huid van vocht en laat het kwetsbaar voor zware omstandigheden. Veel gel reinigingsmiddelen en vochtinbrengende lichaam wast zijn beschikbaar voor het reinigen van de huid zonder het verwijderen van uw natuurlijke oliën.

•  Dep uw huid droog met een handdoek. Laat de handdoek niet wrijven tegen uw huid om water te absorberen, zoals wrijven oorzaken schuren.

•  Masseer een zware moisturizer over je hele lichaam direct na het afdrogen. De huid absorbeert crèmes en hydraterende oliën gemakkelijker wanneer het licht vochtig. Re-toepassing moisturizer over je hele lichaam twee keer per dag om vocht van je huid te behouden. Gebruik een ongeparfumeerde vochtinbrengende crème, als geparfumeerde crèmes een allergische reactie kan veroorzaken en kan jeuk verergeren.

•  Breng een recept cortisone crème op droge, jeukende plekken op de huid om de symptomen te verminderen. Uw dermatoloog of huisarts kan actuele medicatie, die meer potentie dan over-the-counter medicijnen hebben voorgeschreven. Gebruiken zoals voorgeschreven.