How to Get Rid van White Film op de Tong

How to Get Rid van White Film op de Tong

Wit film op je tong kan een verlies van smaak, ernstige pijn en schaamte veroorzaken. Het witte uiterlijk van de tong is vreselijk onaantrekkelijk en kan ook leiden tot een slechte adem. Een witte tong kan worden veroorzaakt door veel verschillende dingen, maar meest voorkomende oorzaken van witte tong gemakkelijk worden genezen. Helaas kan witte tong ook duiden op een ernstige onderliggende gezondheidsprobleem.

Instructies

Het wegwerken van White Film op de Tong

•  De praktijk een goede mondhygiëne. Poets je tanden minstens tweemaal per dag en flos een minimum van eenmaal per dag. Wanneer je je tanden poetst, zorg ervoor dat grondig te vegen alle gebieden van uw gebit en uw tandvlees. Gebruik ook een tong schraper om alle gele smurrie te verwijderen uit uw tong totdat deze is normaal van kleur. Als schrapen je tong veroorzaakt ernstige pijn of bloeden, stop dan onmiddellijk. Als de witte film op je tong is net de ophoping van vuil of zwavelhoudende verbindingen uit bacteriën, gewoon borstelen en schrapen moet ontdoen van het. Ook zeker niet te mondwater gebruiken omdat het doodt ook de behulpzame bacteriën in je mond die helpen de balans van de "goede" en "slechte" bacteriën. Een goede bacteriële balans voorkomt spruw (een veel voorkomende oorzaak van witte film op de tong) uit ontwikkelingslanden.

•  Probeer gorgelen met zout water. Spruw kan gewoonlijk worden genezen met deze techniek. Los ongeveer 1/2 theelepel zout in 1 kopje (237 milliliter) van warm water, en dan zoef de spoelen gedurende 30 seconden. Wanneer u klaar bent, spugen de spoeling uit en probeer niet voor een van de oplossing te slikken.

•  Ruim een aantal slechte gewoonten als je die hebt. Zowel roken en overmatig drinken kan witte tong veroorzaken. Roken is een harde gewoonte te breken, maar er zijn andere bronnen van nicotine, zoals nicotinepleisters en kauwgom die je kunnen helpen stoppen zonder het ervaren van ernstige intrekkingen. U kunt alcohol drinken met mate, maar gewoon niet te drinken tot het punt waar het droogt je lichaam.

•  Tweak je dieet een beetje. Vermijd voedingsmiddelen die suiker en gist in hen hebben, omdat zij het bevorderen van de groei van de Candida albicans schimmel (de schimmel die spruw veroorzaakt) in je mond. Ook veel water drinken; uitdroging helpt om over veel van de dingen die wit film kan veroorzaken op je tong. Een andere manier om te vechten tegen spruw is om suikervrije yoghurt eten. Suikervrije yoghurt helpt om het bacteriële evenwicht te herstellen in je mond, die helpt voorkomen dat spruw.

•  Zoek de onderliggende oorzaak van de witte film op je tong als geen van de bovenstaande behandelingen werken. Er zijn vele andere mogelijke oorzaken voor witte tong zoals Leukoplakie, orale lichen planus en syfilis. Uw arts kan hebben om een ​​verscheidenheid aan testen op je uitvoeren om erachter te komen wat de precieze oorzaak is van je witte tong, zodat u de juiste behandeling kan bepalen. Helaas kan witte tong ook een teken van iets zo ernstig als diabetes, aids of kanker.

Hints

  • Hoe eerder problemen zoals AIDS, kanker en diabetes gedetecteerd, kan het doelmatiger behandeling. Als je wit film op je tong en kan niet ontdoen van het, ga er niet vanuit dat het een onschadelijke aandoening die medische behandeling niet nodig.