How to Get Rid van Weird Fat Lines op de bodem van je maag

Striae, ook wel vette lijnen, kan een pijnlijke indicatie van gewichtstoename of-verlies, en zijn soms zwangerschap-gerelateerde. Deze markeringen worden veroorzaakt wanneer de huid wordt gedwongen te strekken voorbij het natuurlijke vermogen, waardoor kleine scheurtjes die veranderen in littekenweefsel. De lijnen kan beginnen als rode vlekken, vervagen in een witachtige kleur na verloop van tijd. Het voorkomen van striae is effectiever dan het wegwerken van hen zodra ze verschijnen, maar er zijn opties beschikbaar voor mensen die willen de verschijning van deze lijnen te minimaliseren op de bodem van de maag.

Instructies

•  Breng een speciale crème of lotion om de striae. Als ze nieuw gevormde en nog steeds rood, dit is een goed moment om te proberen en te verminderen. Cacaoboter en crèmes als Bioskinexfol kan helpen afbreken oud littekenweefsel met regelmatige toepassing.

•  Probeer een stretch merk verwijdering massage therapie. Door huid-exfoliërende crèmes en krachtige massage, beweert deze methode om zichtbare verbetering op merk littekens rekken bieden. Zie bron 1 voor informatie over hoe u een instructie boekje of massage kit te bestellen.

•  Probeer mesotherapie voor een minder-invasieve chirurgische alternatief. Dit is een procedure waarbij een arts injecteert natuurlijke extracten en vitaminen direct in uw huid af te breken beschadigd weefsel. Sommige patiënten zien de resultaten in twee of drie sessies, maar het verwijderen van striae is nooit gegarandeerd.

•  Probeer lasertherapie, een andere optie voor de behandeling van striae. De lasers kunnen de roodheid van nieuwe striae te verminderen, verminderen witte vlekken en het verbeteren van de textuur van de huid, maar ze zullen niet volledig uit te roeien de lijnen.

•  Onderga een buikwandcorrectie. Volgens DocShop, de enige permanente werkwijze voor het verwijderen striae op de bodem van de maag operatief bekend als buikwandcorrectie of een buikwandcorrectie. Echter, is deze procedure niet aan te raden voor het enige doel van het verwijderen van striae, maar om zich te ontdoen van overtollige buikhuid en versterken van zwakke buikspieren.