How to Get Rid van vette lever

Slechte voeding en obesitas bijdraagt ​​aan leververvetting. Leer hoe je deze toestand om te keren en te stoppen leverschade.

Instructies

•  Verlies lichaamsvet. Obesitas en abdominale gewicht kan de ophoping van vet in de lever. Gaan op een dieet en op te lossen om een ​​gezond lichaamsgewicht te vette lever achteruit te behouden. Eet minder vet en lager uw calorie-inname.

•  Oefening om een vette lever te verminderen. Het verbranden van overtollig vet en calorieën en het aangaan van abdominale toning oefeningen kan verminderen of te ontdoen van een vette lever. Oefening voor 30 minuten per dag, en omvatten bewegingen om buikvet te verminderen, zoals sit-ups.

•  Verander uw eetgewoonten. Een hoog vet dieet verhoogt ook de kans op leververvetting. Verwijder vet voedsel uit uw dieet en kiezen voor magere of geen-vetvervangers.

•  Vermijd alcohol. Te veel alcohol beschadigt de lever en triggers leververvetting. Stop met het consumeren van alcoholische dranken aan leververvetting te keren en te voorkomen dat schade aan de lever.