How to Get Rid van Upper Dij Fat

Het wegwerken van bovenbeen vet is een uiterst moeilijke taak, zelfs met een regelmatige workout routine op zijn plaats. De truc van het verliezen van dit vet is niet alleen regelmatig te oefenen, maar ook het maken van de juiste voeding en levensstijl keuzes. Om eindelijk te ontdoen van die hardnekkige vet, zijn er een aantal veranderingen in levensstijl die gemaakt moeten worden om het een realiteit geworden.

Instructies

Het verliezen van Dij Fat

•  Elimineer "lege" calorieën uit uw dieet. Lege calorieën kan worden toegeschreven aan frisdrank, koekjes, snoep, zoete snacks en chips. Deze voedingsmiddelen bieden weinig voedingswaarde en zijn sterk bijdragen aan het toevoegen van vet aan je bovenbenen.

•  Ontwikkel een regelmatige lichaamsbeweging routine. Maak er een punt om minstens 20 tot 30 minuten van aërobe activiteit 3 ​​naar 4 keer per week. Aërobe activiteiten kunnen variëren van het lopen en rennen om fietsen en zwemmen - iets dat je hartslag verhoogd zal u helpen om overtollige calorieën te verbranden krijgt. Probeer uw training niet te focussen op één lichaamsdeel, maar veeleer focussen op het lichaam als geheel.

•  Vermijd verwerkt voedsel. Veel van de in de eerste stap zal ook hier van toepassing vermeld levensmiddelen; echter, bewerkte voedingsmiddelen ook suikerhoudende granen en de meeste voedingsmiddelen die komen in wikkels of individuele verpakking. Onderzoek de etiketten van deze producten alvorens ze te kopen om te zien of zij natuurlijke of verwerkt.

•  Beperk de hoeveelheid alcohol die je binnenkrijgt. Alcohol is rijk aan calorieën en koolhydraten en wanneer verbruikt dan kan leiden tot de ontwikkeling van overtollig vet.

•  Consumeer voedingsmiddelen die worden gebakken, geroosterd of gegrild. Mager vlees zoals kip of kalkoen bieden u hoge hoeveelheden eiwit, lage hoeveelheden vet, en vitale voedingsstoffen die zal helpen bij vetverlies. Ze bieden minder calorieën en meer energie dan voedingsmiddelen die zijn gebakken.