How to Get Rid van teken op je lichaam

How to Get Rid van teken op je lichaam

Teken zijn veel gevaarlijker dan hun kleine formaat zou aangeven. Deze parasitaire wezens hechten zich aan hun gastheer door het begraven van hun kop in de huid. Ze kunnen een infectie evenals belangrijke ziekten zoals de ziekte van Lyme veroorzaken en Rocky Mountain spotted fever. Teken de neiging om te leven in bossen of gebieden met veel hoog gras. Ze zijn doorgaans actief van het voorjaar tot en met november. Zodra een teek hecht aan u om hem te verwijderen zo snel mogelijk van belang is.

Instructies

•  Zoek de teek. Dit kan een moeilijke taak, omdat ze niet veel groter dan een mol. U mag een partner nodig om te helpen met deze taak.

•  Trek de teek met een pincet. Pak de teek zo dicht mogelijk bij de oppervlakte van de huid mogelijk en trek hem recht terug. Wees voorzichtig, maar stevig. U wilt niet naar het hoofd onder je huid achterlaten.

•  Verwijder de teek. Ofwel branden of doorspoelen. Gooi het nooit in de prullenbak, omdat het weer uit kan kruipen en hechten zich aan u of een ander lid van het huishouden. Breken de teek is ook een slecht idee, omdat dat de giftige stoffen die het opslaat kan loslaten.

•  Was uw handen en het gebied van uw huid waar de teek werd verwijderd met water en zeep.

Hints

  • Vermijd huismiddeltjes zoals het aanbrengen van vaseline, nagellak of een brandende lucifer. Deze methoden kunnen ertoe leiden dat de teek in paniek en laat de gifstoffen in je lichaam voordat u het verwijdert.