How to Get Rid van Tandsteen

Tandsteen, of de vorming van tandplak die is uitgehard op je tanden, kan leiden tot gaatjes en tandvleesaandoeningen. Tandsteen geeft plaque een plakkerige oppervlak waarop te houden, en omdat het poreus, laat tanden gemakkelijker vlek. Als u merkt dat uw tanden lijken een gele of bruine kleur boven het tandvlees te zijn, heb je waarschijnlijk de vorming van tandsteen. Gelukkig kunt u tandplak en tandsteen te voorkomen door ...

Instructies

•  Tandenpoetsen gedurende 2 minuten op zijn minst twee keer per dag, en flossen elke dag. Als u problemen heeft met de vorming van tandplak te hebben, vooral als je rookt of regelmatig drinken van koffie, thee of cola, wilt u misschien een tandsteen controle tandpasta die een pyrophosphate bevat om te helpen verkleuring van je tanden te voorkomen gebruiken. Pyrofosfaten werken om de groei van calciumfosfaat kristallen stop op het tandoppervlak.

•  Het nemen van extra tijd bij het ​​poetsen van je tanden, zeker als tandsteen opbouwt snel op je tanden. Zorg poetsen nabij de binnenzijde van de onderste voortanden en de buitenkant van de bovenrug tanden. Dit zal de speekselproductie te verhogen en te voorkomen dat nieuwe tandsteen van de vorming. Tandenpoetsen stimuleert ook het tandvlees, dat helpt om ze gezond te houden.

•  Een afspraak plannen te hebben je tanden professioneel gereinigd om de zes maanden. Als tandsteen steeds meer een probleem voor u, vooral als je ouder wordt, kan uw tandarts raden vaker schoon.

•  Het zien van uw tandarts of mondhygiënist over het verwijderen van tandsteen, dat reeds heeft gevormd van boven en onder het tandvlees. Hij of zij wellicht een schrapen instrument de plaque en tandsteen afzettingen los op de oppervlakken van de tanden. Zodra alle tandplak en residu zijn weggespoeld, je tanden dan moet worden gepolijst te reinigen en glad de oppervlakken maken het moeilijker voor plaque aan de stok.

Hints

  • Terwijl plaque is een transparante laag van bacteriën die kleeft aan de tanden, tandsteen is een mineraal dat verhardt tot een krokant oppervlak alleen kan worden verwijderd door een tandarts.
  • Regelmatig borstelen ten minste tweemaal per dag noodzakelijk plaque kan beginnen te vormen op de tanden binnen 4 tot 12 uur na het poetsen.