How to Get Rid van Stretch Marks From Home

Striae worden veroorzaakt wanneer de huid is overbelast en de vezels van de huid te breken. Dit creëert littekens die we kennen als striae. Ze komen vaak voor tijdens de zwangerschap, body-building, gewichtstoename en de puberteit. Getting ontdoen van en het verminderen van de verschijning van striae kan thuis worden gedaan. De beste resultaten worden geleverd met consistentie.

Instructies

•  Koop een huidcrème die helpt om de elasticiteit van de huid te verhogen. Lotions zoals cacaoboter zal helpen om striae te verlichten en helpen ze te laten verdwijnen.

•  Wrijf vitamine E olie op je striae. Vitamine E is bekend om te helpen versterken van de huid en vermindert de zichtbaarheid van striae.

•  Drink water. Hydrateren de huid helpt om de huid met de voeding die het nodig heeft voor een gezonde productie van collageen. Wanneer collageen is zwak, de huid is waarschijnlijk gemakkelijker te rekken, het creëren van meer striae. Wanneer collageen wordt geproduceerd, helpt om de verschijning van striae verminderen.

•  Gebruik Tretinoïne crème op striae. Studies zijn uitgevoerd en hebben bewezen dat 0,1 procent tretinoïne crèmes aanzienlijk de zichtbaarheid van striae te verminderen. Deze crèmes kunnen alleen worden ontvangen met een recept.

•  Exfoliate. Bij scrubben, ben je het verwijderen van dode huidcellen van het lichaam, om plaats te maken voor nieuwe huidcellen worden geproduceerd. Dit helpt om de huid aan te vullen, het verminderen van de zichtbaarheid van striae.

•  Tan. Tanning kan helpen om striae te dekken en zelfs volledig minor striae te verwijderen. Vergeet niet om een ​​zon beschermer te gebruiken met een SPF.

•  Afvallen. Als je striae werden veroorzaakt door gewichtstoename, gewicht verliezen om terug te keren naar uw normale grootte. Dit kan volledig verwijderen van striae, als de huid is niet meer uitgerekt.