How to Get Rid van spataderen

Spataderen, of spataderen, zijn bloedsomloop bloedvaten die in rood- of blauwgekleurde spinnenweb-achtige patronen verschijnen. De vaten worden vaak gezien op de benen, maar kan ook op het gezicht. Omdat ze omstandigheden die circulatie, kunnen zij niet alleen cosmetisch ongemak maar fysieke pijn ook veroorzaken.

Terwijl de meeste van mening dat een operatie is de enige manier om met de aandoening zijn er aanvullende niet-operationele procedures die het probleem verlichten.

Instructies

•  Genereer een goede doorbloeding van de benen. Spataderen zijn sterk verergerd door slechte circulatie. Door te beginnen een oefening routine, kunt u beginnen met een sterke stroom van bloed, die gezonder doorstroming naar de moeite aderen veroorzaken revitaliseren. Wandelen, joggen en uiteindelijk draait zal een goede doorstroming te bevorderen. Gewichtheffen met de benen zal ook helpen.

•  Houd een goed gewicht. Hoe meer lichaamsvet je hebt, hoe meer circulatie problemen die u zal worden geconfronteerd. Beginnen aan een dieet dat is laag in calorieën en hoog in groenten, fruit en water.

•  Overweeg laserchirurgie. Voor extreme gevallen van spider en spataderen, wordt laserchirurgie aanbevolen. Chirurgen gebruiken uitbarstingen van licht om de getroffen gebieden vervagen.

•  Overweeg sclerotherapie. Wanneer meer extreme maatregelen vereist, kan sclerotherapie worden gebruikt in plaats van laserchirurgie. In deze behandeling, zal een arts een oplossing direct te injecteren in de onrustige aderen. De oplossing zal de spataderen te sluiten, waardoor hun uiterlijk afneemt. De oplossing zal het ook mogelijk het lichaam te re-routing circulatie te beginnen door middel van betere schepen.

•  Houd de benen omhoog. Het hebben van de benen en voeten verheven zal bloedstroom druk die zou kunnen leiden tot de groei van spataderen te verminderen. Een kruk of doos voldoende om hulp om de circulatie van het lichaam verlenen aan de onderste ledematen zijn.

Hints

  • Vermijd op je voeten staan ​​voor langere tijd.