How to Get Rid van slechte doorbloeding Naturally

How to Get Rid van slechte doorbloeding Naturally

Optimale bloedsomloop gezondheid vereist een onbeperkte stroom van bloed tussen het hart van het lichaam en de extremiteiten. Als deze fundamentele biologische functie van de bloedstroom wordt belemmerd, een slechte bloedsomloop resultaten. De onderliggende oorzaak lijkt irrelevant symptomen en oplossingen blijven hetzelfde. Tal van alternatieve therapieën bestaan ​​in plaats van de conventionele geneeskunde - met uitstekende resultaten en weinig (tot geen) zorgen op bijwerkingen. Natuurlijke remedies kan snel keren en te genezen van de symptomen van een slechte circulatie, terwijl uiteindelijk het behoud van een gezond hart-en vaatstelsel.

Instructies

•  evalueren en wijzigen leefgewoonten aan een slechte bloedsomloop te controleren. Doen weg met slechte en ongezonde gewoonten. Roken put het lichaam van zuurstof, verergeren slechte bloedsomloop. Dus stop met roken.

•  ontlasten en het beheer van stress door te leren om te mediteren, yoga of een massage krijgen. Stress vernauwt de bloedvaten en speelt een belangrijke rol in een slechte bloedsomloop.

•  Beweeg je lichaam en krijg je bloed pompen. Wandelen, fietsen, wandelen of zwemmen. Oefening zorgt voor een gezonde bloedsomloop. Zelfs een korte, maar stevige, lopen zal wonderen voor de cardiovasculaire gezondheid te doen.

•  Kies een dieet rijk aan vezels om een gezonde bloedsomloop te bevorderen. Eet groenten en fruit aan de haarvaten te versterken en ondersteunen een gezonde doorbloeding. Concreet zal de consumptie van sinaasappels, watermeloen, noten en knoflook de bloedsomloop te optimaliseren. Ook de inname van een eenvoudige stengel bleekselderij is bewezen dat de bloeddruk te verlichten door het ontspannen van vernauwde bloedvaten.

•  Elimineer voedingsmiddelen die slecht zijn voor het hart: dierlijke eiwitten, vet voedsel, suikers, alles wit en / of geraffineerde, koffie en cola. Deze bepaalde voedingsmiddelen en stoffen verhogen de viscositeit van het bloed en dus remmen zijn stroom.

•  Ingest supplementen ontworpen om er bloedsomloop. Vitamine C voorkomt aderverkalking. Co-enzym Q10 is een natuurlijke anti-oxidant die de benutting van zuurstof verbetert en verhoogt daardoor de bloedstroom. L-Carnitine verbetert ook uw zuurstoftoevoer.

•  Maak een huis remedie van 1 el. appelazijn (biologisch en onbewerkt) gemengd met 1 el. honing en warm water tot een tekort aan kalium en / of calcium vullen. Natuurgeneeskundige artsen hebben vaak beschouwd zowel mineralen als daders van overbelaste circulatie.

•  Consumeer kruidenmiddelen die overvloedig en volledig veilig zijn. Kies uit tincturen, thee blends of capsules - die allemaal kunnen worden gemaakt of gekocht. Kijk voor Ginkgo biloba, meidoorn bessen, paardestaart, rozenbottels, hysop en cayennepeper. Al deze kruiden de boventoon voor de versterking, toning en helende slechte bloedsomloop.