How to Get Rid van slechte bacteriën

How to Get Rid van slechte bacteriën

Hoewel niet alle bacteriën zijn slecht, kan het unbeneficial soort dodelijk zijn. Het ergste van deze bacteriën - E. coli, MRSA en Acinetobacter baumannii (veroorzaakt ernstige pneumonie) - zijn niet de enige gevaarlijke degenen. Andere gebruikelijke maar slechte bacteriën infecteren lichaamsdelen veroorzaken geur, diarree en andere symptomen. Het wegwerken van voorkomende bacteriën is mogelijk met antibiotica en andere middelen.

Instructies

•  Ga naar een dokter om de bacteriën te diagnosticeren. Je kan niet ontdoen van de slechte bacteriën te krijgen zonder eerst te bepalen wat voor soort bacteriën die je hebt. Soms kan een virus de boosdoener achter uw ziekte, het maken van een bacteriële behandeling ineffectief.

•  Neem je antibiotica voorgeschreven. Veel mensen stoppen met de antibiotica als ze zich beter voelt. Echter, de bacteriën nog in leven en kan terugkeren naar het lichaam infecteren. Dit rebound is ook gevaarlijk omdat veel bacteriën ontwikkelen een immuniteit tegen het antibioticum, wordt een resistente stam die kan zich verspreiden naar andere delen van het lichaam en verergeren.

•  Borstel je tong en drink veel vocht. Slechte bacteriën die de mond infecteren veroorzaken slechte adem of halitose. De toestand verslechtert met een droge mond. Borstel en zelfs schraap je tong om zich te ontdoen van de bacteriën. Drink veel vocht.

•  Laten vaccineren tegen de ergste bacteriën voordat ze te vangen. Uw arts heeft toegang tot vaccins tegen bepaalde stammen van longontsteking. Deze vaccins alleen beschermen tegen de specifieke stammen, maar dit zijn de meest voorkomende. Ze verminderen uw kansen op besmetting door de bacteriën.

Hints

  • Artsen nemen een uitstrijkje van het gebied dat kan worden besmet door de bacterie. Vervolgens gebruikt kweken en andere laboratoriumtesten te bepalen of een bacterie aanwezig is. Deze tests kunnen ook bepalen welk type bacterie die je kan hebben.
  • Borstelen verwijdert ook slechte bacteriën die tandplak veroorzaken in de mond en tandvleesaandoeningen.
  • Roep onmiddellijk aandacht voor infecties van de huid die niet genezen en actief verspreiden. Deze infecties kunnen zijn van de antibiotica-resistente variëteit die fataal kan zijn indien onbehandeld. Sommige stammen van MRSA (Methicilline Resistente Staphylococcus Aureus) kan leiden tot amputatie van ledematen indien onbehandeld.