How to Get Rid van shin splints

How to Get Rid van shin splints

Op een of ander moment, kan een loper uiteindelijk omgaan met shin splints. In feite zijn veel lopers klagen over deze pijnlijke aandoening. Hoewel pijnlijk, zijn shin splints meestal thuis behandeld. Echter, als de pijn aanhoudt, moet u mogelijk een afspraak met een arts te zien maken. Voordat u naar het kantoor van de dokter maar, geef de volgende stappen uit te proberen.

Instructies

•  Verwijder het ding dat oorzaak is van uw shin splints. Vaak kan dit zijn van onjuist loopschoenen of oneffen ondergrond.

•  Rust en ijs of een koel kompres om je benen zo veel mogelijk voor de eerste 48 tot 72 uur. Hef je benen zo veel mogelijk en krijgen een doorverwijzing naar een geschikte professional binnen de eerste 48 tot 72 uur ook. Dit wordt meestal aangeduid als de RICER regime rust, ijs, compressie en elevatie en doorverwijzing.

•  Breng warmte en masseer je benen na de eerste paar dagen. Met behulp van warmte en deep tissue massage zal het genezingsproces van je spieren en pezen te versnellen. Zorg ervoor dat de warmte je benen toe te passen en te masseren voor en na het trainen, terwijl de pijn duurt.

•  Strek je spieren. Dit is een andere manier om zich te ontdoen van shin splints. Het helpt ook de voorbereiding van uw spieren voor de stress van het hardlopen en andere verwondingen kunnen stoppen te voorkomen.

•  Start bedrijf, omdat dit zal helpen genezen uw shin splints en zorg ervoor dat ze niet terug te komen. Zorg ervoor dat je wacht 3 tot 4 dagen voordat je begint weer te lopen. Overweeg een langzamer lopen op een zachte ondergrond, terwijl u wacht op uw shin splints om volledig te genezen.

Hints

  • Voorkomen is altijd het beste verhaal.