How to Get Rid van Schurft Met Natural Remedies

Schurft zijn microscopisch kleine mijten die ingraven onder je huid, waardoor een intens jeukende rode uitslag die lijkt op kleine blaasjes of puistjes (zie referentie 1). Schurft gunst huidplooien, maar kan zich uitbreiden naar elk deel van je lichaam. De aandoening wordt vaak verkeerd gediagnosticeerd als eczeem of een allergische uitslag (zie referentie 2). Neem is een natuurlijk product met vele toepassingen; Het is de populaire naam voor een boom die bekend staat als "het dorp apotheek" in India en is extern zowel toegepast en intern genomen.

Instructies

Natuurlijke Schurft Behandeling

•  Maak een sterke thee met de Neem-theezakjes of gedroogde bladeren. Voeg de thee en de olie een bad gevuld met heet water. Genieten in het bad gedurende minstens 20 minuten. Als u wilt, gebruik maken van de Neem-zeep in de douche, de intensivering van de stroom, terwijl je de zeep te gebruiken op elk deel van je lichaam voor het afspoelen.

•  Wrijf uw lichaam met het Neem zeep, die elk een deel, als je gebruik maakt van het bad en al doorweekt. Spoel af en droog jezelf met een handdoek. Solliciteer Neem lotion om je hele lichaam en laat het op; het is niet alleen niet giftig, maar zelfs goed voor je huid. Herhaal deze behandeling twee tot drie weken. Symptomen moeten verdwijnen in 3 tot 10 dagen.

•  Was bed kleding in heet water. Schurft kan overleven in kleding en beddengoed en opnieuw teisteren je later, dus wassen en drogen deze artikelen op de heetste instellingen. Indien nodig kan kleding en beddengoed buitenkant worden opgehangen om te drogen. Tapijten en meubels moet worden gestofzuigd. Alle familieleden die worden geteisterd kan worden behandeld om herbesmetting te voorkomen.

Hints

  • Neem werkt om de mijten te stoppen van het reproduceren en maakt ze niet ronduit te doden, hoewel de Neem snel zal beginnen om de jeuk te verzachten. Het is daarom niet direct genezen en vereist zorgvuldigheid in beide behandelingsgroepen en hygiëne. Schurft mijten kan buiten het lichaam leven voor 72 uur, en het strooisel en handdoeken of kleding wassen is een belangrijk onderdeel van de behandeling.