How to Get Rid van schilferige hoofdhuid snel in Mannen

How to Get Rid van schilferige hoofdhuid snel in Mannen

Veel mannen ervaren een schilferige hoofdhuid of roos op een bepaald punt in het leven. Het probleem wordt veroorzaakt wanneer een overmaat aantal dode huidcellen worden verloren en wit gekleurde vlokken vallen. Terwijl een schilferige hoofdhuid is niet besmettelijk of levensbedreigend, kan het pijnlijk zijn. Er zijn meerdere acties die genomen kunnen worden om zich te ontdoen van een schilferige hoofdhuid snel. Volgende vijf stappen moeten helpen bij de meeste mannen te verlichten het probleem.

Instructies

•  Was je haar met een shampoo ontworpen voor droog haar als je mild vlokken. Uw haar niet elke dag wassen; Daarbij kan het nuttig oliën die van nature voedt je hoofdhuid te vernietigen. In plaats daarvan, was je haar eens in de twee tot drie dagen en alleen gebruik maken van een kleine hoeveelheid shampoo.

•  Gebruik een shampoo met ketoconazol als u een ernstige vlokken. Dit is een anti-gist shampoo die nuttig is voor veel mensen met ernstige roos. Volg de aanwijzingen op het etiket van het product voor de toepassing hoeveelheid en frequentie. Dit soort shampoo moet beschikbaar zijn over de toonbank zijn bij veel apotheken.

•  Vermijd het gebruik van elke vorm van styling producten voor je haar. Dingen zoals gel, haarlak en mousse kunnen allemaal leiden tot irritatie van de hoofdhuid, die uiteindelijk leidt tot de vorming van vlokken. Bovendien moet elk type haarverven worden vermeden.

•  Masseer je hoofdhuid een keer per dag door zachtjes te wrijven je vingertoppen in een cirkelvormige beweging over je hele hoofd. Deze techniek is bekend dat poriën in de hoofdhuid ophopingen en vergemakkelijkt het wassen vlokken. Wees voorzichtig dat u geen krassen je hoofdhuid, want dat kan leiden tot verdere schade en schilfers.

•  Eet een gezonde en evenwichtige voeding met veel groenten en fruit, terwijl het vermijden overdreven bewerkte voedingsmiddelen en junk food. Daarbij moet helpen voeden je hoofdhuid en voorkomen vlokken terugkeren. Zorg ervoor dat u de aanbevolen hoeveelheden vitaminen en voedingsstoffen.