How to Get Rid van Schildklier Problemen zonder drugs

Hypothyreoïdie is een toestand waarbij de schildklier, die is gelegen in de voorkant van de hals, functioneert op een lager niveau dan normaal. Symptomen geassocieerd met hypothyreoïdie omvatten gewichtstoename, vermoeidheid en obstipatie. Zoals met vele andere hygiënische omstandigheden, er natuurlijke behandelingen die kunnen worden gebruikt om hypothyreoïdie en de symptomen.

Instructies

•  Vermijd voedingsmiddelen die een negatieve invloed hebben op de schildklier. De meeste van deze zijn groenten, waaronder bloemkool, boerenkool, spruitjes, broccoli, zoete aardappelen, lima bonen, soja en kool. Het beste wat je kunt doen is kiezen voor groenten in plaats van deze te helpen bevorderen regelmatige werking van de schildklier.

•  Zorg ervoor dat u voldoende vezels. Dit vereist het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels, zoals fruit, groenten en volle granen. Het nemen van een dagelijkse vezel supplement is ook een goede manier om voldoende vezels te krijgen op een regelmatige basis. Fiber zal ertoe bijdragen dat het spijsverteringsstelsel goed functioneert, waardoor verstopping veroorzaakt door hypothyroïdie zo'n groot probleem zijn.

•  Blijf uit de buurt van voedingsmiddelen die leiden tot gewichtstoename. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vetten, suikers en complexe koolhydraten zijn degenen die u wilt vermijden. Sinds gewichtstoename is een dergelijk gemeenschappelijk probleem in verband met hypothyreoïdie, wil je alles wat je kunt doen om jezelf te voorkomen dat het verkrijgen van meer gewicht. Hoewel dit zal hypothyreoïdie niet zichzelf te genezen, zal het de ziekte veel comfortabeler voor u maken.

•  Blijf bij een regelmatige lichaamsbeweging routine. Aerobic oefening is gezond voor het lichaam in zowat elk opzicht. Het zal helpen om hypothyreoïdie-gerelateerde gewichtstoename onder controle. Volgens de Progressive Health, zal oefening ook helpen reguleren van de schildklier door het verhogen van weefsel gevoeligheid, waarbij de schildklier secretie stimuleert. Houd in gedachten dat je moet deelnemen aan een matig tot hoog niveau aërobe oefening ten minste drie keer per week gedurende 20 minuten per dag. Zwemmen, joggen en fietsen zijn allemaal uitstekende vormen van lichaamsbeweging voor het voorkomen of elimineren van gewichtstoename.

•  Overweeg het nemen van supplementen die helpen reguleren hypothyreoïdie en de symptomen ervan. Volgens de Progressive Health, een aantal van de supplementen die u kunt willen nemen omvatten vitamine C, jodium, vitamine B, tyrosine en L-fenylalanine. Deze supplementen kunnen helpen reguleren schildklier productie, energie, stemming en meer. Het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan een van deze voedingsstoffen is ook ideaal.

Hints

  • Als natuurlijke behandelingen voor hypothyreoïdie niet werken, overweeg dan gaan op een geneesmiddel voor de behandeling van de aandoening.
  • Voordat u het even welk type van supplement, moet u uw arts van tevoren te praten om ervoor te zorgen dat het niet in wisselwerking met andere medicijnen die u bent op.