How to Get Rid van Scabs

How to Get Rid van Scabs

Een schurft is de reactie van het lichaam om de huid die is afgeschraapt wegens een blessure. Als u een huid schuren hebben geleden, je bent goed bekend met de korstvorming proces. Hoewel veel mensen denken dat een korstje is een verplicht onderdeel van het genezingsproces, nieuwe gegevens blijkt dat deze genezing tijd kan verlengen. Als u wilt korstjes vormen te verhinderen, moet u eenvoudig een streng proces van reinigen, behandelen, en het beschermen van uw wond te volgen. Een behoorlijke uitvoering van de drie-stappen-proces en gemakkelijk verwijderen van korsten.

Instructies

•  Reinig de wond onmiddellijk. Spoel de geschraapt oppervlakte onder een krachtig stromend water bron dan zachtjes van toepassing een antiseptische product bevat benzalkoniumchloride aan de wond. Laat de slijtage aan de lucht drogen volledig voordat het verder behandelen.

•  Behandel de gewonde gebied. Voorzichtig deppen een antibiotische zalf op de wond.

•  Bedek de wond met een verband. Dit zorgt ervoor dat de wond wordt beschermd tegen verdere beschadiging en, nog belangrijker, dat het vochtig blijft. Verwijder de pleister tijdens douchen of baden en vervolgens opnieuw toe te passen zalf en de pleister als het eenmaal droog is. Het houden van de wond vochtig zal ervoor zorgen dat een korstje vormt geen en dat de wond geneest zonder littekens.

Hints

  • Gebruik waterstofperoxide op een wond schoon omdat het genezingsproces kunnen vertragen.