How to Get Rid van roodheid rond de lippen

How to Get Rid van roodheid rond de lippen

Rode vlekken of bulten op de huid wordt meestal veroorzaakt door een uitslag --- ook wel dermatitis. Er zijn veel verschillende soorten huiduitslag die roodheid rond de mond, kan leiden zoals een allergische reactie op het gebruik van nieuwe huidverzorgingsproducten of huidaandoeningen zoals periorale dermatitis of sebhorric dermatitis. Om roodheid rond de lippen te behandelen, kunt u wijzigingen aanbrengen in uw dagelijkse routine te helpen verminderen van de verschijning van de roodheid.

Instructies

•  Reinig het getroffen gebied met een schoon washandje, geweekt in koud water. Dep het gebied droog met een handdoek, en doe het niet wrijven --- dit zou de roodheid te verhogen.

•  Verwijder eventuele nieuwe producten die u zou kunnen gebruiken op het gebied, zoals een nieuwe gezichtsreiniger, of nieuwe make-up. Als de roodheid gebeurde plotseling, dit is een goed teken dat de roodheid wordt veroorzaakt door een allergie voor een nieuw product. Elimineer de nieuwe producten voor een paar dagen en kijk of de roodheid is opgelucht.

•  Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, alcohol gebaseerde lotions of crèmes die steroïden bevatten op je gezicht, vooral in de buurt van de mond gebied. Dit zal bijdragen tot het verminderen van de verschijning van de meeste roodheid veroorzaakt door huiduitslag, zoals periorale dermatitis.

•  Breng een laag hydro-cortisone crème op het getroffen gebied. Deze crème is zonder recept verkrijgbaar en zal de huid te kalmeren en te helpen elimineren roodheid.

•  Was de huid rond de mond met een milde cleanser havermout als je irritatie of roodheid ervaren --- de havermout kan helpen verminderen deze symptomen.

•  Praktijk yoga of andere ontspanningstechnieken om u te helpen stress te verminderen --- wat roodheid en huidirritaties die kunnen optreden worden verergerd door verhoogde stress. Het verminderen van de stress in je leven kan helpen verminderen de roodheid van een huiduitslag rond de mond.

Hints

  • Als de roodheid blijft bestaan ​​voor meer dan een paar dagen, moet u contact opnemen met uw arts om het probleem vast te stellen. Sommige huidaandoeningen die ervoor zorgen dat de mond wordt rood vereisen recept antibiotica.