How to Get Rid van Red Skin

Mensen vaak ervaren roodheid van de huid op hun gezicht en / of lichaam. Rode huid is vaak droog en jeukerig. Naast het feit dat een overlast, kan rode huid een negatieve invloed van een individu het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Of je rode huid is het gevolg van een medische aandoening of een reactie op irriterende stoffen in uw omgeving, vertrouwd te maken met deze stappen om te helpen verlichten van het probleem en het voorkomen van toekomstige flareups.

Instructies

•  Bespreek uw huid probleem met uw arts. Hij kan een huidaandoening te diagnosticeren, zoals eczeem of rosacea, of hij kan je testen op allergieën voor elke triggers waardoor de roodheid te bepalen. Orale antibiotica of topische crèmes met corticosteroïden, die ontsteking van de huid te voorkomen, kan worden voorgeschreven. Volg de instructies van uw Doctora € ™ s met betrekking tot de dosering en frequentie bij het nemen van deze medicijnen. Chirurgische procedures kunnen ook worden aanbevolen; deze kan een laser of gepulseerd licht bronnen betrekken als u last heeft van zichtbare bloedvaten of opgebouwde overtollige rode weefsel.

•  dagelijkse toepassing zonnebrandcrème met een SPF factor 15 of hoger. Houd uw huid vochtig door het toepassen van vochtinbrengende crème dagelijks, vooral in de winter. Waar mogelijk, van toepassing vochtinbrengende producten onmiddellijk na het nemen van een douche of bad.

•  Was uw huid met producten die zijn ontworpen voor de gevoelige huid; deze zal geen krassen of uw huid irriteren. Vermijd onnodig aanraken of schrobben van de huid. Was uw oogleden met een product speciaal voor de ogen.

•  Houd een dagboek bij van je dagelijkse activiteiten, het voedsel dat je eet en de eventuele omgevingscondities die aanwezig waren recht voor een exacerbatie of flareup van rode huid. Dit kan u helpen om factoren die fungeren als triggers te identificeren. Maak aanpassingen van de levensstijl op basis van uw bevindingen.

Hints

  • Gebruik groen getinte concealer en andere make-up producten te rode huid te maskeren.