How to Get Rid van puistjes op de Bikini Line

Hoewel er een grote verscheidenheid aan ontharing opties voor vrouwen, scheren is nog steeds de nummer een keuze in bikini ontharing. Scheren, hoewel relatief handig en goedkoop, wordt vaak geassocieerd met bikinilijn infectie of folliculitis, die vaak lijkt op puistjes.

Instructies

•  Reinig de bikinilijn stippellijn grondig alle bacteriën die kunnen worden gesleept door het scheermes in de haarfollikels te heffen, waardoor geïnfecteerde poriën en de ontwikkeling van puistjes. Gebruik een antibacteriële zeep. Werk een goede schuim en laat het sop de bikinilijn blijven drie tot vier minuten. Goed afspoelen met warm water.

•  scheerschuim scheerschuim of gel in je handen en breng gelijkmatig aan op de bikinilijn gebied. Gebruik een crème of gel die is ontworpen voor de gevoelige huid. Agressieve chemicaliën en geuren kan verder irriteren de gevoelige bikinilijn gebied.

•  Met behulp van een scheermes met een schoon, nieuw blad, scheren van de bikinilijn gebied. Gebruik stevige maar zachte bewegingen. Trek het scheermes in de richting waarin het haar groeit. Vermijd het scheren tegen de korrel van de haren om irritatie te minimaliseren.

•  Spoel de resterende scheerschuim of gel met schoon, warm water. Solliciteer antibacteriële zeep om een ​​schone, nat washandje. Gebruik het washandje om de gehele bikinilijn gebied schrobben. Dit zal helpen vergroten van de bacteriën die in de bikinilijn gebied zou zijn gebleven verwijderen en voorkomen dat de kiemen infiltreren open haarfollikels. Met een schone, droge handdoek, dep het hele bikinilijn droog.

•  Laat de huid volledig drogen voor niet meer dan vijf minuten. Breng een samentrekkende om de bikinilijn gebied. Reinigers zijn beschikbaar over-the-counter. Dep vloeistoffen op zachtjes met een watje. Giet lotions in de handen en wrijf in de omgeving. Knijp crèmes direct op de bikinilijn en wrijf tot gemengd.

•  Breng een hydrocortison crème om eventuele puistjes die blijven in de bikinilijn gebied. Hydrocortison crèmes zijn beschikbaar over-the-counter. Volg de aanwijzingen op de verpakking bij de toepassing op het besmette gebied. De crème niet alleen zal helpen elimineren hardnekkige puistjes, maar ook irritatie van de huid te kalmeren en genezing te bevorderen in de bikinilijn gebied.